iOS developer gezocht?

Vanuit Macedonië geven we jou de mogelijkheid iOS developers in dienst te nemen. Lage kosten, hoge kwaliteit, flexibele contracten, een aanwinst voor iedere groeiende organisatie.

Over ons

Is het voor jou herkenbaar dat veel bedrijven in Nederland last hebben met het vinden van goede betaalbare iOS programmeurs? We kampen met een tekort aan iOS developers en volgens prognoses wordt het er de komende jaren niet beter op. Daarnaast zijn de voordelen van het aannemen van programmeurs over de grens gewoonweg te gunstig voor iedere Nederlandse organisatie.In 2009 is Personal Programmer ontstaan door twee ondernemers die geen goede iOS developers in Nederland konden vinden. Gezien de afkomst van één van de ondernemers werd de zoektocht uitgebreid naar Macedonië. Naast onszelf werden er andere organisaties van developers voorzien en is het uitgegroeid tot een grote nearshoring organisatie. Een organisatie waar iedere developer in Macedonië wil werken.Waarom Personal Programmer?

Voordelig en snel jouw iOS developers aannemen in Macedonië. Door de transparante constructie, geen verschil in tijd én ons doel de nummer één werkgever in Macedonië te worden, mag er geen twijfel zijn om met ons samen te werken.

Kwaliteit

De kwaliteit van Macedonische iOS developers ligt ontzettend hoog. Test zelf jouw kandidaten zoals je ze in Nederland test. Jij weet immers het best wat zij moeten kunnen.

Aanbod

Wacht niet langer op een ingevulde vacature. Macedonië kent voldoende gekwalificeerde iOS developers die graag voor jou aan de slag gaan.

Flexibel

Fulltime programmeurs aannemen zonder er aan vast te zitten. De duur van de overeenkomst maakt niet uit, de overeenkomst is altijd met twee maanden op te zeggen.

Voordelig

Hoge kosten in Nederland voor gekwalificeerd personeel? Een iOS developer kost bij ons rond de 40% van de kosten die je in Nederland kwijt bent.

KYOS Energy Consulting

Cyriel de Jong - Founder

KYOS Energy Consulting
We maken sinds mei 2014 naar volle tevredenheid gebruik van de nearshoring dienst van Personal Programmer. We zijn als bedrijf in een aantal jaren gegroeid van 3 mensen naar de huidige 10+, waarvan ongeveer de helft ontwikkelaars. We hadden al...

AmigoAmigo

Philip de Koning - Eigenaar

AmigoAmigo
Ik wil jullie graag een compliment geven voor de uitstekende service van PersonalProgrammer. Na veel interviews hebben we via jullie netwerk in Macedonië de juiste fit gevonden om ons IT-team uit te breiden met twee full-time programmeurs. Het feit dat...

Hoe werkt het?

Kennis maken?

Vul hieronder het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht