Java developer gezocht?

Ben je op zoek naar fulltime Java developers? Wij hebben ze beschikbaar in Macedonië. Fulltime maar met een flexibel contract, hoge kwaliteit, lage kosten, en een investering voor je bedrijf.

Over ons

Goede Java developers vinden is niet makkelijk in Nederland, zo ondervonden twee ondernemers dit. Java programmeurs zijn schaars en er moet elders gezocht worden om dit gat op te vullen. De komende jaren wordt dit tekort namelijk alleen maar groter. Tevens neemt het zoeken naar personeel over de grens veel voordelen met zich mee zoals lagere kosten en flexibele contracten.Personal Programmer is in 2009 gestart toen twee ondernemers zelf moeite hadden Java developers te vinden. Gezien één van de twee in Macedonië is geboren werd er daar gekeken naar mogelijkheden om Java developers aan te nemen. Dit gebeurde en de kwaliteit was dusdanig hoog dat het plan ontstond om andere organisaties in Nederland te ondersteunen met het aannemen Java developers.Waarom Personal Programmer?

Start snel en voordelig een remote team kwalitatieve Java developers in het buitenland. Onze transparante constructie, geen tijdsverschil en de flexibele contracten, zijn reden genoeg om remote te werken met jouw mensen.

Kwaliteit

Alle Java developers zijn universitait afgestudeerd en hebben de benodigde vaardigheden. Jij test zelf de kandidaten naar hun vaardigheden.

Aanbod

Blijven jouw vacatures lang open? Wij hebben het aanbod klaarliggen in Macedonië. Genoeg Java programmeurs die graag een carrière bij jouw organisatie maken.

Flexibel

Met twee maanden opzegtermijn maken wij de samenwerking zo flexibel mogelijk. Of we nu jaren of maanden samenwerken, flexibiliteit gaat boven alles.

Voordelig

Geen absurde kosten meer voor ongekwalificeerd personeel. Wij leveren Java developers aan tegen 40% van de kosten die in Nederland de norm zijn.

Go4Target

Arthur Roskott - Founder

Go4Target
Toen wij eind 2009 met Go4Target startten, liepen we meteen al aan tegen het probleem om de juiste mensen binnen te kunnen krijgen. Veel adverteren maar de respons bleef beperkt en na een aantal gesprekken leek het verstandig een andere...

Domeinmatch.nl

Nick van der Leeuw - Founder

Domeinmatch.nl
Wij werken inmiddels sinds 2014 samen met Personal Programmer en dat is tot grote tevredenheid. Wij vinden het prettig dat onze account managers meerdere malen per jaar naar Macedonië vliegen en regelmatig contact hebben met onze programmeurs, zodat wij goed...

Hoe werkt het?

Kennis maken?

Vul hieronder het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht