Java programmeur gezocht?

Vanuit Macedonië een Java programmeur aannemen? Dat kan! Zeer kwalitatief, lage kosten en flexibele contracten. Breid jouw organisatie uit naar Macedonië en profiteer van het talent.

Over ons

Personal Programmer is ontstaan na het probleem van veel organisaties om goede Java programmeurs te vinden. Er is momenteel een groot tekort aan Java programmeurs in Nederland en dit probleem wordt nog groter in de toekomst. Maar vrees niet want de oplossing is hier en de voordelen daarvan zijn gewoonweg te aantrekkelijk.In 2009 is Personal Programmer gestart door twee mensen wiens zoektocht naar Java programmeurs op niets uitliep. Een oplossing moest buiten de grenzen van Nederland gezocht worden en dit gebeurde in Macedonië gezien één van de twee daar geboren is. Hoge kwaliteit Java programmeurs tegen lage kosten en met een goede mentaliteit. Dit zijn de mensen die Nederland gaan aanvullen.Waarom Personal Programmer?

Jouw remote team van Java programmeurs in Macedonië aannemen? Dat kan! Met onze transparante constructie, lage kosten en geen tijdsverschil, is een samenwerking onvermijdelijk.

Kwaliteit

Test zelf jouw kandidaten zoals je dit in Nederland doet. Jij weet immers het best wat jouw organisatie nodig heeft.

Aanbod

Een tekort in Nederland? In Macedonië is er een groot aanbod van programmeurs die voor internationale bedrijven willen werken.

Flexibel

Flexibiliteit is één van de belangrijkste zaken bij arbeidscontracten, maar freelancers zijn zo prijzig. Onze contracten met fulltime personeel zijn gewoon met twee maanden op te zeggen.

Voordelig

Java programmeurs in Nederland zijn duur. In Macedonië zijn ze dat niet. De zelfde kwaliteit voor een veel lagere prijs.

KYOS Energy Consulting

Cyriel de Jong - Founder

KYOS Energy Consulting
We maken sinds mei 2014 naar volle tevredenheid gebruik van de nearshoring dienst van Personal Programmer. We zijn als bedrijf in een aantal jaren gegroeid van 3 mensen naar de huidige 10+, waarvan ongeveer de helft ontwikkelaars. We hadden al...

AmigoAmigo

Philip de Koning - Eigenaar

AmigoAmigo
Ik wil jullie graag een compliment geven voor de uitstekende service van PersonalProgrammer. Na veel interviews hebben we via jullie netwerk in Macedonië de juiste fit gevonden om ons IT-team uit te breiden met twee full-time programmeurs. Het feit dat...

Hoe werkt het?

Kennis maken?

Vul hieronder het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht