.NET developer gezocht?

Wij leveren jou fulltime .NET developers vanuit Macedonië. Zeer kwalitatief, lage kosten, flexibele contracten, gewoon een aanwinst voor jouw groeiende organisatie.

Over ons

De dienst van Personal Programmer is ontstaan na het aanhoudende probleem van veel bedrijven in Nederland om goede developers te vinden. In Nederland is er een tekort aan developers en volgens prognoses wordt dit tekort alleen maar groter. Daarnaast zijn de voordelen van een eigen team over de grens gewoonweg te gunstig voor ieder IT-bedrijf in Nederland.Personal Programmer is in 2009 in Utrecht gestart door twee ondernemers die zelf dit probleem ondervonden. De oplossing werd, gezien de afkomst van één van de ondernemers, gezocht en gevonden in Macedonië. Daar zijn wij inmiddels hard opweg de nummer 1 werkgever in de IT te worden. Een organisatie waar iedere developer wil werken. Zij willen een carriere bouwen bij één van onze Nederlandse klanten.Waarom Personal Programmer?

Snel en voordelig jouw .NET developers aannemen in het buitenland. Door onze transparante constructie, geen tijdsverschil én ons doel de beste IT werkgever in Macedonië te worden, zijn wij de ideale partij om jou hierbij te ondersteunen.

Kwaliteit

De kwaliteit van Macedonische .NET developers is minstens zo goed, al dan niet beter, dan dat van Nederlandse. Jij test zelf de kandidaten voor je ze aanneemt en zal zeer tevreden zijn over de resultaten.

Aanbod

Het wachten op een ingevulde vacature in Nederland is voorbij. In Macedonië lopen voldoende gekwalificeerde .NET developers rond die graag een carrière bij jouw organisatie maken.

Flexibel

Jouw eigen fulltime medewerkers, zonder dat je er aan vast zit. Of je nou een maand of 10 jaar een developer via ons in dienst neemt, de overeenkomst is altijd met twee maanden op te zeggen.

Voordelig

Reken af met de hoge kosten die je in Nederland betaald voor onder gekwalificeerd personeel. Bij ons neem je een developer aan tegen 40% van de kosten die je in Nederland betaalt.

AmigoAmigo

Philip de Koning - Eigenaar

AmigoAmigo
Ik wil jullie graag een compliment geven voor de uitstekende service van PersonalProgrammer. Na veel interviews hebben we via jullie netwerk in Macedonië de juiste fit gevonden om ons IT-team uit te breiden met twee full-time programmeurs. Het feit dat...

Ecomwise

Daniël Cronie - Founder

Ecomwise
Ecomwise is een full service ecommerce bureau uit Utrecht. Wij ontwikkelen Magento webshops en extensies en helpen onze klanten met online marketing. Zes jaar geleden waren wij op zoek naar ervaren PHP ontwikkelaars voor uitbreiding van onze organisatie en het...

Hoe werkt het?

Kennis maken?

Vul hieronder het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht