PHP programmeur gezocht?

Wij leveren jou fulltime PHP programmeurs vanuit Macedonië. Hoge kwaliteit, voordelig, flexibele contracten, gewoon een aanwinst voor jouw groeiende organisatie.

Over Personal Programmer

Onze organisatie is ooit begonnen doordat veel bedrijven in Nederland grote moeite hadden om de juiste mensen te vinden. In Nederland is dit tegenwoordig niet makkelijk, sterker nog het wordt alleen maar lastiger. Een remote team over de grens biedt tevens vele voordelen die er niet zijn bij het aannemen van programmeurs in Nederland.De eigenaren van Personal Programmer hebben zelf een aantal jaren geleden voor dezelfde uitdaging gestaan, namelijk de juiste programmeurs aantrekken. De uitdaging werd al gauw een probleem en de oplossing werd gezocht en gevonden in Macedonië. Inmiddels biedt Personal Programmer deze oplossing ook aan andere bedrijven aan.Waarom Personal Programmer?

Snel en voordelig jouw kwalitatieve programmeurs aannemen in het buitenland. Door ons eerlijke model, geen tijdsverschil én ons doel de beste IT werkgever in Macedonië te worden, zijn wij de ideale partij om jou hierbij te ondersteunen.

Kwaliteit

De kwaliteit van Macedonische programmeurs is minstens zo goed, al dan niet beter, dan dat van Nederlandse. Jij test zelf de kandidaten voor je ze aanneemt en zal zeer tevreden zijn over de resultaten.

Aanbod

Het wachten op een ingevulde vacature in Nederland is voorbij. In Macedonië lopen voldoende gekwalificeerde programmeurs rond die graag een carrière bij jouw organisatie maken.

Flexibel

Jouw eigen fulltime medewerkers, zonder dat je er aan vast zit. Of je nou een maand of 10 jaar een programmeur via ons in dienst neemt, de overeenkomst is altijd op te zeggen binnen twee maanden.

Voordelig

Reken af met de hoge kosten die je in Nederland betaald voor onder gekwalificeerd personeel. Bij ons neem je een programmeur aan tegen 40% van de kosten die je in Nederland betaalt.

Ecomwise

Daniël Cronie - Founder

Ecomwise
Ecomwise is een full service ecommerce bureau uit Utrecht. Wij ontwikkelen Magento webshops en extensies en helpen onze klanten met online marketing. Zes jaar geleden waren wij op zoek naar ervaren PHP ontwikkelaars voor uitbreiding van onze organisatie en het...

Webarchitects

Jeroen van der Geest - Founder

Webarchitects
Wij werken sinds oktober 2014 samen met Personal Programmer en hebben inmiddels een team van acht man in Skopje zitten. In Amsterdam was het niet altijd even makkelijk programmeurs te vinden en de voordelen van nearshoring waren voor ons al...

Hoe werkt het?

Kennis maken?

Vul hieronder het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht