skip to Main Content

Android developer gezocht?

Vind je het lastig een geschikte Android developer te vinden ter versterking van je team? Personal Programmer helpt je hier graag bij. Een goede Android developer heeft vele vaardigheden, zoals graphics, user interface, debugging tools en databases, onder de knie. Android is een groeiend platform en is gebaseerd op Linux met gebruik van onder andere Java en XML technieken. Wij werven het talent waar je naar op zoek bent en zorgen dat ze fulltime voor jouw organisatie aan de slag gaan vanuit Macedonië.

Wij bieden

Universitar afgestudeerde talenten.

Engels sprekende, getalenteerde programmeurs.

Tot 40% voordeliger dan een programmeur in Nederland.

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

Flexible contract met twee maanden opzetermijn.

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

Gegevens

 Rijnzathe 9
 3454 PV De Meern
 +31(0)30 – 247 91 61
 [email protected]

Onze werkwijze

Wij hanteren een simpel 3-stappen systeem om u te helpen de beste developers te vinden.

stepper-personalprogrammer-horizontal-en

Expertise

.NET
Java
JavaScript
Android
iOS
PHP

Vragen of een Prijsopgave?

Voordelen van onze service

Flexibel

(opzeggen in 2 maanden)

Voordelig

(tot 40% voordeliger)

Kandidaten

(wij leveren ze)

Faciliteren

(top kantoren en werkplekken)

Hardware

(wij regelen hardware)

Verzekeringen

(bij langdurige ziekte)

Groeipotentie

(gemakkelijk up- en downscalen)

Over ons

Toen wij begonnen met Personal Programmer zochten we developers voor onszelf. Wij hadden inzicht in alles wat er gebeurde en waar iedere euro aan besteed werd. We onderhandelden over salarissen en bepaalde de manier van werken. Toen wij voor andere bedrijven aan de slag gingen met het opzetten van programmeer teams wilden wij hen dezelfde voordelen geven als wij die hadden.

Zo is onze dienst ook voor onze klanten volledig transparant. Op deze wijze weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij vragen één vaste fee per maand voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal jij zelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Zo houden we alle kosten inzichtelijk en heb jij alle touwtjes in handen.

Personal Programmer levert lange termijn remote Android developers vanuit Macedonië. Jouw eigen programmeurs die op fulltime basis voor je werken, als extensie van je Nederlandse organisatie. Jij bepaalt het salaris, de vakantiedagen en de manier van werken. Wij ontzorgen op het gebied van alle administratieve en facilitaire zaken in het buitenland.

Waarom een Android developer inhuren via Personal Programmer?

Wij komen dagelijks in contact met organisaties die op zoek zijn naar een programmeerteam of juist een enkele programmeur in Macedonië. Naast ons ruime aanbod in diverse programmeurs, de flexibele contracten en de kostenbesparing zijn er nog een aantal redenen om voor een specialist via Personal Programmer te kiezen:

  • Je eigen Android developer
  • Werken met getalenteerde specialisten
  • De randzaken verzorgen wij

Jij begeleidt zelf je Android developer(s). Heeft je team hulp nodig dan ondersteunen wij. Personal Programmer is gespecialiseerd in IT-personeel en heeft veel ervaring op het gebied van nearshoring. Jij legt de focus op het project en wij nemen randzaken op ons.

Je eigen flexibele Android developer

Een groot voordeel zijn de flexibele contracten. Gaat het goed met je bedrijf dan is opschalen belangrijk, maar net zo belangrijk is downschalen als het even iets minder gaat. In Nederland heb je deze flexibiliteit niet. Dit is met nearshoring wel mogelijk. Ook prettig is dat jij inzicht hebt in de salarissen van de programmeurs, het zijn immers jouw vaste medewerkers. Voor alle administratieve en facilitaire zaken wordt een vaste fee gevraagd. De maandelijkse kosten zijn in totaal 40% goedkoper dan de kosten die je in Nederland kwijt zou zijn. Wij zijn jaren geleden met Personal Programmers begonnen om de tekorten van het aantal programmeurs in Nederland te verminderen. Staan er bij jou ook al geruime tijd vacatures uit en worden ze maar niet vervuld? Wij bieden hulp en helpen je groeien. Binnen anderhalve maand zorgen we ervoor dat er iemand voor je aan de slag gaat. Wil je meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Het team

Martin Toskov

Co-Founder en Personal Consultant
10 jaar ervaring in nearshoring

Kevin Baker

Co-Founder en Personal Consultant
10 jaar ervaring in nearshoring
Back To Top