skip to Main Content

JAVA DEVELOPER GEZOCHT?

Nearshoring is de oplossing! Wij helpen je jouw development team uit te breiden, met vaste Java developers vanuit Macedonië.

Waarom nearshoring via ons?

Goede Java developers zijn schaars in Nederland. Bij Personal Programmer kun je hoogopgeleide gecertificeerde Java developers inhuren die vanuit Macedonië werken. Jij hebt alle zeggenschap over de developers en bepaalt het salaris, aantal vakantiedagen en de manier van werken. Wij ontzorgen je op het gebied van alle administratieve en facilitaire zaken en ondersteunen je bij elke stap.

Kwaliteit

Hoogopgeleide Java developers die je zelf selecteert naar jouw wensen.

 

Aanbod

Voldoende aanbod, zodat jouw bedrijf makkelijk kan opschalen.

 

 

Flexibel

Opzegtermijn is altijd twee maanden.

Voordelig

Bespaar tot wel 40% op je kosten ter vergelijking met Nederland.

 

Hoe werkt het?
nearshoring stappenplan
Java developer inhuren?

Wij komen graag eens langs om kennis te maken.

Voordelen

Universitair afgestudeerde Certified Java developers

Engels sprekende Java developers

Tot 40% voordeliger dan een Java developer in Nederland

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

Flexibel contract met twee maanden opzegtermijn

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil

Nearshoring referenties
We bezoeken elkaar regelmatig. Dit zorgt voor de nodige sociale interactie en daardoor is de samenwerking nog prettiger.
Vanwege dezelfde tijdzone, de vloeiende communicatie in Engels en de inzet van de ontwikkelaars werden onze verwachtingen overtroffen.

Wij werken sinds oktober 2014 samen met Personal Programmer en hebben inmiddels een team van zeven man in Skopje zitten....Lees meer

Toen wij eind 2009 met Go4Target startten, liepen we meteen al aan tegen het probleem om de juiste mensen binnen...Lees meer

We maken sinds mei 2014 naar volle tevredenheid gebruik van de nearshoring dienst van Personal Programmer. We zijn als bedrijf...Lees meer

Wij werken inmiddels sinds 2014 samen met Personal Programmer en dat is tot grote tevredenheid. Wij vinden het prettig dat...Lees meer

Wij doen dit voor

Java developers offshore inhuren op afstand

Een java developer inhuren gaat gemakkelijk bij Personal Programmer. Je kunt onze Java developers zien als een verlenging van je organisatie. Vanuit onze kantoren in Macedonië werken zij op basis van jouw wensen. Je beschikt over je eigen fulltime ontwikkelteam, maar hebt geen last van hoge opstartkosten. Een aantal voordelen als je voor een certified Java developer via Personal Programmer kiest:

  • Universitair afgestudeerde talenten
  • Engels sprekende, getalenteerde developers
  • Tot 40% voordeliger dan een Java developer in Nederland
  • Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden
  • Flexibel contract met twee maanden opzegtermijn
  • 2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

Java software developers offshore voor jouw organisatie

Wij gaan op zoek naar een Java software developer die perfect past bij jouw organisatie op basis van jouw wensen. Al onze specialisten beheersen de Engelse taal goed en beschikken over de juiste werkmentaliteit. Dankzij de nearshore faciliteiten die wij bieden heb je als organisatie niet langer last van het tekort aan hoogopgeleide Java developers in Nederland. Ons succes danken wij onze flexibiliteit en transparantie. Van medewerkers op afstand wordt een proactieve houding, goede communicatie en snel schakelen verwacht. Wij bieden specialisten met dit talent.

Een Java developer offshore aan jouw team toevoegen?

Onze diensten zijn voor klanten volledig transparant. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent. Per maand vragen wij één vaste fee voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Wij houden alle kosten inzichtelijk en jij hebt alle touwtjes in handen. Als geen ander snappen we dat het in Nederland af en toe lastig kan zijn de juiste kandidaat te vinden. Voortaan is dit geen enkel probleem meer. Personal Programmer helpt je een goede Java developer offshore te vinden die uitstekend in jouw team past.Interesse? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Back To Top