Stel je bent op zoek naar nieuwe webdevelopers maar kan ze in Nederland niet of moeilijk vinden. Het liefst heb je ze in-house omdat je hierbij volledig in controle bent en de developers de mogelijkheid hebben te groeien binnen jouw organisatie. Daarentegen heeft het aannemen van externe developers ook voordelen.
We zetten ze voor je op een rijtje.

Voordelen Extern

Flexibel

(opzeggen in 2 maanden)

Voordelig

(tot 40% voordeliger)

Kandidaten

(wij leveren ze)

Faciliteren

(top kantoren en werkplekken)

Hardware

(wij regelen hardware)

Verzekeringen

(bij langdurige ziekte)

Groeipotentie

(gemakkelijk up- en downscalen)

Voordelen In-house

Transparant

(inzicht in de kosten)

Controle

(volledige controle over jouw mensen)

Salarissen

(bepaal je zelf)

Eigen selectieproces

(jouw regels en eisen)

Lange termijn

(geen uurtje factuurtje)

Investeer in personeel

(groeien binnen jouw organisatie)

Eigen cultuur

(jouw manier van werken)

Wij combineren ze

Personal Programmer combineert de voordelen van het inhuren van externe programmeurs en het hebben van in-house programmeurs samen tot een unieke manier van nearshoring. Extern is bij ons niet tijdelijk, maar juist lange termijn investeren.

Hoe werkt het?

stepper-personalprogrammer-horizontal-nl

Transparantie is de kern van onze dienst

Toen wij begonnen met Personal Programmer zochten we developers voor onszelf. Wij hadden inzicht in alles wat er gebeurde en waar iedere euro aan besteed werd. We onderhandelden over salarissen en bepaalde de manier van werken. Toen wij voor andere bedrijven aan de slag gingen met het opzetten van programmeer teams wilden wij hen dezelfde voordelen geven als wij die hadden.

Zo is onze dienst ook voor onze klanten volledig transparant. Op deze wijze weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij vragen één vaste fee per maand voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal jij zelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Zo houden we alle kosten inzichtelijk en heb jij alle touwtjes in handen.

Wij doen dit voor