Ga naar hoofdinhoud

Stel: je bent op zoek naar nieuwe webdevelopers, maar je kan ze in Nederland niet of moeilijk vinden. Wij bieden een oplossing door het inzetten van nearshoring, waarbij je dedicated development teams aan kan nemen in Macedonië. Zij zijn een verlenging van jouw organisatie, een uitbreiding van jouw IT afdeling, maar dan extern. Het verschilt weinig van een team bij jou in-house, maar je oogst alle voordelen van het hebben van een extern team. Hieronder geven we alle voordelen weer:

Voordelen Extern

Flexibel

(opzeggen in 2 maanden)

Voordelig

(tot 40% voordeliger)

Kandidaten

(wij leveren ze)

Faciliteren

(top kantoren en werkplekken)

Hardware

(wij regelen hardware)

Verzekeringen

(bij langdurige ziekte)

Groeipotentie

(gemakkelijk up- en downscalen)

Voordelen In-house

Transparant

(inzicht in de kosten)

Controle

(volledige controle over jouw mensen)

Salarissen

(bepaal je zelf)

Eigen selectieproces

(jouw regels en eisen)

Lange termijn

(geen uurtje factuurtje)

Investeer in personeel

(groeien binnen jouw organisatie)

Eigen cultuur

(jouw manier van werken)

Voordelen nearshoring via Personal Programmer

Personal Programmer combineert de voordelen van het inhuren van externe programmeurs en het hebben van in-house programmeurs samen tot een unieke manier van nearshoring. Extern is bij ons niet tijdelijk, maar juist lange termijn investeren. Als je voor ons kiest dan kies je voor nearshoring 2.0. Bij ons heb je namelijk daadwerkelijk inzicht in jouw nieuwe werknemer over de grens. Dit in tegenstelling tot veel andere nearshoring partijen. We hanteren namelijk een transparante werkwijze. Hierdoor weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Maandelijks vragen wij één vaste fee per maand voor onze diensten per developer, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal je zelf en wij onderhandelen met de webdeveloper hierover. Hierdoor houden we alle kosten inzichtelijk en weet je dus precies waar je aan toe bent. Onze missie is dat een developer via Personal Programmer ook daadwerkelijk voelt als jouw werknemer, ook al werkt deze over de grens. Dat maakt ons echt uniek.

Hoe werkt het?

stepper-personalprogrammer-horizontal-nl

Transparantie is de kern van onze dienst

Toen wij begonnen met Personal Programmer zochten we developers voor onszelf. Wij hadden inzicht in alles wat er gebeurde en waar iedere euro aan besteed werd. We onderhandelden over salarissen en bepaalde de manier van werken. Toen wij voor andere bedrijven aan de slag gingen met het opzetten van programmeer teams wilden wij hen dezelfde voordelen geven als wij die hadden.

Zo is onze dienst ook voor onze klanten volledig transparant. Op deze wijze weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij vragen één vaste fee per maand voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal jij zelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Zo houden we alle kosten inzichtelijk en heb jij alle touwtjes in handen.

Webdeveloper inhuren?

Wij hebben een groot netwerk met developers in Macedonië. Deze developers beschikken allemaal over de juiste kennis, ervaring en diploma’s die noodzakelijk zijn om de functie uit te voeren. Of je nou op zoek bent naar een Java, Delphi of iOS developer: als er een programmeur bij jouw bedrijf aan de slag gaat via Personal Programmer dan kun je er zelf voor kiezen of je met iemand in zee gaat voor een korte of lange tijd. De arbeidsovereenkomst is altijd met twee maanden opzegbaar. Dat is één van de

Mogelijkheden nearshoring via Personal Programmer

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn van nearshoring via Personal Programmer? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder en gaan nog op korte termijn voor jou op zoek naar een developer in Macedonië die jouw ICT-werkzaamheden kan uitvoeren.

Wij doen dit voor

Back To Top