Onze dienst

Onze dienst

Het werkt heel simpel. Je bent op zoek naar een programmeur (of team) en kunt deze in Nederland niet vinden. Personal Programmer helpt je jouw team uit te breiden, met vaste medewerkers vanuit Macedonië. Programmeurs waar je zelf grip op hebt zodat je jouw bedrijf stabiel kunt laten groeien.

Wat is onze rol?

Personal Programmer wordt ingeschakeld door Nederlandse bedrijven wanneer zij willen groeien in personeel en dit over de grens willen verwezenlijken. De programmeurs staan bij ons op de loonlijst maar je hebt zelf inzicht in hun arbeidscontracten. Je bepaalt zelf het salaris, de vakantiedagen en de manier van werken. Personal Programmer ontzorgt haar klanten van alle administratieve en facilitaire zorgen in Macedonië. Wij zorgen voor uitstekende werkomstandigheden, goede hardware, lekkere koffie, en een geweldige werksfeer. Het is ons doel om de nummer 1 werkgever in IT in Macedonië te worden. Dit willen wij realiseren door te luisteren naar de programmeurs om zo de omstandigheden constant te kunnen verbeteren. Dit alles zodat jouw uitbreiding naar Macedonië zo stabiel mogelijk is.


Hoe werkt het?

Hoe werkt nearshoring


Voordelen

1. Groot aanbod zeer getalenteerde programmeurs
2. Bepaal zelf het salaris, het aantal vakantiedagen en manier van werken
3. Personal Programmer ontzorgt en faciliteert voor een vaste lage prijs per maand
4. Kosten zijn zo’n 40% lager dan de kosten die je in Nederland kwijt bent
5. Gemakkelijk up- en downscalen
6. Flexibele contracten, opzegtermijn van twee maanden
7. Hoge kwaliteit en toelatingseisen en zeer goed Engels sprekend
8. Er is geen tijdsverschil
9. Gevestigd in hoofdstad Skopje, vlieg je ’s ochtends dan ben je rond de lunch op ons kantoor
10. Onze constructie is samen met klanten bedacht


Starten

Personal Programmer verzorgt het sollicitatieproces maar jij maakt de beslissingen. Zo zoeken en vinden we samen de juiste programmeurs. Wij doen de eerste selecties en screenings zodat we zo’n 3 (en geen 10) CV’s op sturen. Jij spreekt de kandidaten via Skype en laat ze een test afnemen. Heb je zelf tests die je sollicitanten in Nederland af laat nemen? Dan geven we die tests ook aan de Macedonische kandidaten! Wel in het Engels natuurlijk. Hebben we de juiste persoon gevonden, dan nemen we hem/haar aan. Het sollicitatieproces is geheel vrijblijvend!


Kosten

De kosten bij nearshoring zijn vaak onduidelijk doordat salarissen en fee in één bedrag zitten. Personal Programmer rekent af met deze onduidelijkheid en zorgt voor transparantie door deze bedragen gescheiden te houden. Wij vragen een vaste fee per programmeur per maand voor onze dienst en daar komt het salaris van de programmeur bij. Op deze wijze blijven wij een onafhankelijke partij en kunnen wij eerlijk advies geven over salarissen, salarisverhoging, bonussen, etc.


Interesse?

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie en de kosten? Wij maken graag eens persoonlijk kennis om dit alles te bespreken.