skip to Main Content

Personal Programmer helpt je jouw development team uit te breiden, met vaste specialisten vanuit Macedonië

  1. Vertel ons wat je zoekt
  2. Wij zoeken de beste talenten
  3. Je team is startklaar

Universitair afgestudeerde talenten.

Engels sprekende, getalenteerde programmeurs.

Tot 40% voordeliger dan een programmeur in Nederland.

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

Flexible contract met twee maanden opzetermijn.

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

De ICT-sector groeit harder dan de Nederlandse economie. Offshoring ICT outsourcing wordt hierdoor steeds populairder bij bedrijven en men heeft er steeds minder moeite mee om ontwikkeling van software uit te besteden aan ontwikkelaars in Macedonië. Naast de kostenbesparing is ook de kennis die programmeurs in het buitenland hebben waardevol voor ICT projecten in Nederland. Het uitbesteden wordt hierdoor wel heel erg makkelijk. Meer dan 60% is tevreden over het offshoring van ICT-projecten. De bedrijven genieten van allerlei voordelen door het uitbesteden, wat een positieve werking heeft op het bedrijf.

Offshore ICT development

Een flinke geldbuidel en kiezen voor de beste ICT-leverancier is niet altijd garantie voor succes. Met de beperkte kennis van Nederlandse ontwikkelaars zou het best eens kunnen dat een ICT project mislukt. De developers van Personal Programmer beschikken over een universitair diploma en spreken uitstekend Engels. Zo bent u verzekerd van een goede communicatie, zodat uw opdrachten juist worden uitgevoerd. Door het uitbesteden van ICT-diensten hoef je geen duur ICT-personeel in dienst te nemen om de projecten uit te voeren. Door werkzaamheden offshore uit te voeren krijgen opdrachtgevers betere producten die sneller klaar zijn tegen een lagere prijs. Hoe doen ze dat? De buitenlandse ontwikkelaars zijn over het algemeen slimmer en beter opgeleid, waardoor ze over een breder kennisscala beschikken. En deze kennis gebruiken de developers voor jouw ICT-projecten.

Gestructureerde communicatie en flexibiliteit

Door de afstand tussen de opdrachtgever en de werknemer kan communicatie een probleem worden. Maar dit is juist een pluspunt. De afstand vergt gestructureerde communicatie, waardoor projecten beter lopen. Daarnaast heb je bij offshoring geen last van personeelsrisico. Hierdoor past offshoring naadloos in de succesvolle flexibilisering van de Nederlandse economie. En ten slotte krijgt je onderneming weer meer ruimte voor achterstallig werk, omdat de ontwikkeling van ICT ergens anders plaatsvind. Zo kan jouw bedrijf zich weer bezighouden met de belangrijkste partij: de klant. Waarom Personal Programmer? De unieke constructie maakt het mogelijk om werknemers in het buitenland aan te nemen alsof het je eigen mensen zijn. Zo blijven de diensten dichtbij en blijf je controle houden over werkzaamheden. Met Personal Programmer heb je volledige controle over de uitbesteedde diensten, om jouw project zo goed mogelijk te laten verlopen.

Offshoring voor de lange termijn

Offshore is meer dan het eenmalig uitbesteden van een project. Het is juist een relatie die grote voordelen biedt voor de lange termijn. Door niet alleen de ICT uit te besteden maar steeds meer taken aan de ICT’ers geven, breidt je de kennis uit en wordt het steeds eenvoudiger om ze aan te sturen en in te zetten voor projecten. Offshore leent zich uitstekend voor een goede kwaliteit en lage kosten. En zowel de opdrachtgevers als de offshore werknemers worden gedwongen om eerst specificaties te maken. Nog even alle voordelen op een rijtje? Met jouw budget kunnen ontwikkelaars in Macedonië meer werk verrichten dan in Nederland. Daarnaast blijft concurrentie op scherp en kun je het met jouw bedrijf niet veroorloven om meer kosten te maken dan de concurrentie. En ten slotte is de expertise niet in Nederland te vinden.

Interesse in Personal Programmer?

Transparantie staat bij Personal Programmer voorop. Wil je precies weten waar je aan toe bent en zelf de touwtjes in handen houden? En wil je gebruik maken van de diensten van Personal Programmer? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan. Met een offerte weet je vooraf waar je aan toe bent en welke prijs je betaald voor de beste kwaliteit. De klantenservice staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden of om jou te helpen met problemen.

Vragen of een Prijsopgave?

Expertise

.NET
Java
JavaScript
Android
iOS
PHP

Over ons

Toen wij begonnen met Personal Programmer zochten we developers voor onszelf. Wij hadden inzicht in alles wat er gebeurde en waar iedere euro aan besteed werd. We onderhandelden over salarissen en bepaalde de manier van werken. Toen wij voor andere bedrijven aan de slag gingen met het opzetten van programmeer teams wilden wij hen dezelfde voordelen geven als wij die hadden.

Zo is onze dienst ook voor onze klanten volledig transparant. Op deze wijze weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij vragen één vaste fee per maand voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal jij zelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Zo houden we alle kosten inzichtelijk en heb jij alle touwtjes in handen.

Gegevens

 Rijnzathe 9
 3454 PV De Meern
 +31(0)30 – 247 91 61
 [email protected]
Back To Top