skip to Main Content

Personal Programmer helpt je jouw development team uit te breiden, met vaste specialisten vanuit Macedonië

  1. Vertel ons wat je zoekt
  2. Wij zoeken de beste talenten
  3. Je team is startklaar

Universitair afgestudeerde talenten.

Engels sprekende, getalenteerde programmeurs.

Tot 40% voordeliger dan een programmeur in Nederland.

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

Flexible contract met twee maanden opzetermijn.

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

Ben je op zoek naar offshore software developers? Wil je de software werkzaamheden in jouw bedrijf laten uitbesteden zodat jij meer tijd hebt om achterstallige projecten op te pakken? Dan is Personal Programmer een goede partner! Personal Programmer is gevestigd in Macedonië en werkt hier samen met universitair opgeleide developers. Benieuwd of offshoring iets is voor jouw bedrijf? Eén van de meest gehoorde reden voor offshoring is kostenbesparing. De maandelijkse kosten die je per developer kwijt bent is 40% goedkoper dan in Nederland. Daarnaast profiteer je van flexibele contracten. Dit kan handig zijn in zowel drukke als rustige tijden. En ten slotte beschikt Personal Programmer over een ruim aanbod developers. Zo is er altijd een offshore software developer die bij jouw bedrijf past.

Wat is offshore software development?

Offshore software development houdt in dat er mensen in het buitenland worden aangenomen om jouw software werkzaamheden uit te voeren, de werkzaamheden worden dus uitbesteed. Om te kijken welke offshore software developer het beste bij jouw bedrijf past kijken we als eerst naar wat je zoekt. Hoeveel programmeurs heb je nodig, met welke codeertaal en op welk niveau? Daarna zoeken wij de beste talenten voor jou, waarna jij je zelf test en selecteert. Dan is jouw team startklaar! Bij Personal Programmer zorgen we er voor dat alles gereed staat voor een soepele start. Onze expertise ligt bij Java, JavaScript, PHP, .NET, Android, iOS, PLC, Ruby on Rails, Delphi en Phyton. Zo kunnen we voor al jouw projecten een geschikte developer vinden.

Benieuwd naar de expertise van Personal Programmer?

  1. Kwaliteit. De kwaliteit van de developers is minstens, of zelfs beter, dan de Nederlandse werknemers. Jij kiest zelf de kandidaat die het beste bij jouw bedrijf past;
  2. Aanbod. Je hoeft niet meer te wachten tot jouw vacature gevuld is. In Macedonië lopen genoeg gekwalificeerde developers rond om jouw projecten in te vullen;
  3. Flexibel. Je hebt je eigen fulltime medewerkers, zonder dat je er aan vast zit. De overeenkomst is altijd met twee maanden op te zeggen. Zo kun je per project het juiste aantal developers inzetten;
  4. Voordeling. Nooit meer hoge kosten voor een Nederlandse developer. Je krijgt gekwalificeerd personeel voor een aantrekkelijke prijs.

Succesvolle offshore software development

Waar moet je aan denken om jou uitbesteding succesvol te laten verlopen? Bij Personal Programmer bieden ze de developers een vast contract aan, zodat je meer zekerheid hebt. Je kunt er vanuit gaat dan projecten voor de deadline worden afgerond en dat ze de manier van werken overnemen van jouw bedrijf. Ook zitten cultuurverschillen minder in de weg bij het aanbieden van een vast contract. De eerste maand moeten de werknemers wennen aan de Nederlandse werkcultuur, maar daarna voelen ze zich thuis en vormt er een prettige samenwerking. Daarnaast is het prettig om de developers per maand te betalen, zodat je elk uur goed kunt investeren in jouw software projecten. En ten slotte kun je de developers opleiden zodat je dat ook met de werknemers in Nederland doet. Zo groeien ze mee in jouw bedrijf en zul je een betere samenwerking ervaren.

Interesse in Personal Programmer?

Personal Programmer staat voor transparantie. Zo creëer je een band met de developers alsof het je eigen werknemers zijn. Hierdoor heb je volledige controle over de werkzaamheden en weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Hou jij graag de touwtjes in de handen en wil je precies weten waar je aan toe bent? Neem dan contact op met Personal Programmer of vraag een offerte aan. Zo weet je direct wat we voor jou kunnen betekenen. Bij Personal Programmer staan ze voor transparantie, dus je hebt altijd inzicht in jouw kosten.

Vragen of een Prijsopgave?

Expertise

.NET
Java
JavaScript
Android
iOS
PHP

Over ons

Toen wij begonnen met Personal Programmer zochten we developers voor onszelf. Wij hadden inzicht in alles wat er gebeurde en waar iedere euro aan besteed werd. We onderhandelden over salarissen en bepaalde de manier van werken. Toen wij voor andere bedrijven aan de slag gingen met het opzetten van programmeer teams wilden wij hen dezelfde voordelen geven als wij die hadden.

Zo is onze dienst ook voor onze klanten volledig transparant. Op deze wijze weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij vragen één vaste fee per maand voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal jij zelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Zo houden we alle kosten inzichtelijk en heb jij alle touwtjes in handen.

Gegevens

 Rijnzathe 9
 3454 PV De Meern
 +31(0)30 – 247 91 61
 [email protected]
Back To Top