skip to Main Content
Zo begon het!

Personal Programmer is in 2009 opgericht in Utrecht. Destijds ondervonden wij zelf de tekorten in de Nederlandse arbeidsmarkt op het gebied van programmeurs. Voor ons webbureau werd daarom gekeken naar mogelijkheden in nearshoring. Echter gaven de opties die ons werden geboden niet het gevoel dat het onze programmeurs waren. We kregen te weinig inzicht in wat er ‘daar’ gebeurde en kregen bovendien geen inzicht in salarissen of arbeidscontracten van de mensen. Gezien de afkomst van één van onze eigenaren, besloten wij in Macedonië zelf een kantoor te starten. Al gauw kregen wij de vraag van organisaties om ons heen of zij op eenzelfde wijze mensen in Macedonië konden aannemen. Dit resulteerde in de start van Personal Programmer.

Onze missie

Inmiddels zijn we al enkele jaren verder en behoren wij tot de specialist op het gebied van nearshoring 2.0. Nu vraag je jezelf misschien af hoezo we het 2.0 noemen? Het antwoord is heel simpel: wij vinden het belangrijk dat je als bedrijf ook daadwerkelijk een band creëert met de programmeur over de grens, zodat jouw werknemer ook echt voelt als jouw werknemer. Het is dan ook onze missie de afgeschermde manier van nearshoring te veranderen door een nieuwe transparante versie waar jij als organisatie volledige controle op hebt. Op deze wijze weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij vragen één vaste fee per maand voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal jij zelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Zo houden we alle kosten inzichtelijk en heb jij alle touwtjes in handen. Veel bedrijven werken om deze reden met ons samen en maken dankbaar gebruik van onze dienst.

Leer ons kennen!

Martin Toskov

Co-Founder en Personal Consultant
10 jaar ervaring in nearshoring

Kevin Baker

Co-Founder en Personal Consultant
10 jaar ervaring in nearshoring

Kristina Ilievska Kapsarova

COO

Maja Palchevska

Recruitment Manager

Jasmina Dimoska

HR en contactpersoon in Macedonië

Blagoj Kapsarov

Visual Communication

Onze kantoren

Momenteel hebben we twee nearshoring kantoren waar u ons kunt vinden: het Vlae kantoor en het Aerodrome kantoor. Het Vlae kantoor is gelegen in een rustig deel van Skopje vlakbij de Porta Vlae. Deze locatie is erg goed bereikbaar voor programmeurs en klanten en heeft een geweldig uitzicht. Met plek voor 35 programmeurs, twee vergaderruimtes en een keuken met bar is dit ons grootste kantoor. Ons Aerodrome kantoor ligt aan de andere kant van Skopje en heeft plek voor zo’n 30 programmeurs. Dit pand is compleet gerenoveerd met input van onze programmeurs zodat zij de best mogelijke werkplek hebben. Het kantoor ligt tevens vlakbij de stad wat veel van onze programmeurs erg aanspreekt.

Meer weten over ons?

Wil je graag meer weten over ons? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op en we beantwoorden al jouw vragen. Ook als je graag wilt weten wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van nearshoring dan staan we voor je klaar. We helpen je op korte termijn aan een geschikte programmeur over de grens die ICT-werkzaamheden kan verrichten, zodat jij je weer kunt bezighouden met andere belangrijke taken binnen jouw bedrijf.

Geïnteresseerd?

Back To Top