skip to Main Content
Personal Trainee – Junior Programmeurs Voor Prijs Van Een Stagiair

Personal Trainee – junior programmeurs voor prijs van een stagiair

Bedrijven willen graag investeren in de toekomst op het gebied van personeel. Van het aannemen van stagiaires of junior programmeurs tot het inzetten van creatieve marketing om nieuwe mensen aan te trekken. Vooruit blijven kijken is noodzakelijk in een markt waar het aanbod al jaren dalende is.

Junior programmeurs

Bij Personal Programmer hebben we dat gemerkt. In de toename van het aantal bedrijven dat nearshoring in wil zetten om hun organisatie stabiel te laten groeien. Men richt zich daarbij met name op de senior programmeurs. Om zo gelijk productief stappen te zetten. Echter een grote doelgroep voor nearshoring zijn de junior programmeurs met weinig tot geen werkervaring. Deze doelgroep is net afgestudeerd aan de universiteit, is het meest voordelig m.b.t. salaris en staan te popelen om werkervaring op te doen en een carrière te maken bij een Nederlands bedrijf.

Nieuwe dienst

Om het voor Nederlandse bedrijven nog interessanter te maken biedt Personal Programmer sinds januari 2016 een nieuwe dienst aan genaamd Personal Trainee. Hiermee bieden wij onze klanten aan om meerdere trainees aan te nemen voor een periode van 6 maanden tegen kostprijs. In deze periode worden de junioren klaargestoomd en ingewerkt op het platform / software van de klant. Zie de periode als een soort stage waarbij junioren fulltime voor jouw organisatie werken. Na afloop van de periode bepaal je zelf met welke programmeurs je uiteindelijk verder wilt en kan je ze een baan aanbieden.

Wij ontzorgen

Zoals gewoonlijk zorgen wij voor alle administratieve en facilitaire zaken en zorgen dat de programmeurs de best mogelijke werkplek voorzien krijgen. In onze kantoren zijn communicatieruimtes aanwezig zodat jij met jouw team meetings kunt houden vanuit Nederland. Uiteraard zijn onze deuren ook voor je geopend mocht je in Skopje langs willen komen om de mensen ook persoonlijk te ontmoeten.

Voor meer informatie over Personal Trainee neem contact op met Kevin Baker via T: +316 272 318 69 of kevin[at]personalprogrammer.nl

Back To Top