skip to Main Content

PHP developer gezocht?

Personal Programmer levert lange termijn PHP developers vanuit Macedonië. Dit zijn dus jouw medewerkers die voor je aan de slag gaan als extensie van je Nederlandse organisatie. Zelf bepaal je het salaris, de vakantiedagen en de manier van werken. De administratieve en facilitaire zaken in het buitenland regelen wij voor je. De programmeurs die wij inzetten hebben een hoge opleiding genoten zodat je tegen lage kosten veel kennis en kunde in kunt zetten.

Wij bieden

Universitar afgestudeerde talenten.

Engels sprekende, getalenteerde programmeurs.

Tot 40% voordeliger dan een programmeur in Nederland.

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

Flexible contract met twee maanden opzetermijn.

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

Gegevens

 Rijnzathe 9
 3454 PV De Meern
 +31(0)30 – 265 02 11
 [email protected]

Onze werkwijze

Wij hanteren een simpel 3-stappen systeem om u te helpen de beste programmeurs te vinden.

stepper-personalprogrammer-horizontal-en

Expertise

.NET
Java
JavaScript
Android
iOS
PHP

Vragen of een Prijsopgave?

Voordelen van onze service

Flexibel

(opzeggen in 2 maanden)

Voordelig

(tot 40% voordeliger)

Kandidaten

(wij leveren ze)

Faciliteren

(top kantoren en werkplekken)

Hardware

(wij regelen hardware)

Verzekeringen

(bij langdurige ziekte)

Groeipotentie

(gemakkelijk up- en downscalen)

Over ons

Toen wij begonnen met Personal Programmer zochten we programmeurs voor onszelf. Wij hadden inzicht in alles wat er gebeurde en waar iedere euro aan besteed werd. We onderhandelden over salarissen en bepaalde de manier van werken. Toen wij voor andere bedrijven aan de slag gingen met het opzetten van programmeer teams wilden wij hen dezelfde voordelen geven als wij die hadden.

Zo is onze dienst ook voor onze klanten volledig transparant. Op deze wijze weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij vragen één vaste fee per maand voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal jij zelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Zo houden we alle kosten inzichtelijk en heb jij alle touwtjes in handen.

Het team

Martin Toskov

Co-Founder en Personal Consultant
10 jaar ervaring in nearshoring

Kevin Baker

Co-Founder en Personal Consultant
10 jaar ervaring in nearshoring

Wil je jouw bedrijf laten groeien maar kan je niet de juistse in Nederland vinden? Zoek en vind ze over de grens. Via Personal Programmer neem je jouw PHP programmeurs aan op fulltime basis, bepaal jij het salaris, de vakantiedagen en de manier van werken. Wij ontzorgen op het gebeid van alle administratieve en facilitaire zaken in het buitenland.

PHP specialisten inhuren op afstand

De PHP ontwikkelaars werken in Macedonië vanuit de kantoren van Personal Programmer. Op deze manier beschik je over een fulltime team specialisten zonder last te hebbe van hoge opstartkosten. We zetten graag een aantal voordelen waarvan je profiteert op een rijtje:

  • Universitair afgestudeerde talenten
  • Engels sprekende, getalenteerde programmeurs
  • Tot 40% voordeliger dan een programmeur uit Nederland
  • Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden
  • Flexibel contract met twee maanden opzegtermijn
  • 2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

PHP software engineers met talent

Het team van Personal Programmer gaat voor je op zoek naar een PHP software engineer die perfect aansluit op jouw organisatie. Onze programmeurs beheersen de Engelse taal goed en hebben de werkmentaliteit die jij kunt gebruiken. Een tekort aan hoogopgeleide PHP developers is dankzij onze nearshore faciliteiten niet langer een probleem. Wij hebben ons succes te danken aan flexibiliteit en transparantie. Via ons vind je specialisten die beschikken over een proactieve houding, goede communicatie en die snel kunnen schakelen.

Jouw team versterken met een PHP developer?

Dankzij onze transparante service weet je precies waar je aan toe bent en dat is wel zo prettig. We vragen per maand een vaste fee voor de diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Jij hebt de touwtjes in handen en wij zorgen dat alle kosten inzichtelijk blijven. Wij weten uit ervaring dat het een hele klus kan zijn om een juiste programmeur te vinden. Gelukkig heb je hier in de toekomst geen last meer van. Wil je ook je team versterken met een PHP developer via Personal Programmer? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan.

Back To Top