skip to Main Content

PHP ONTWIKKELAAR GEZOCHT?

Nearshoring is de oplossing! Wij helpen je jouw development team uit te breiden, met vaste PHP ontwikkelaars vanuit Macedonië.

Waarom nearshoring via ons?

Goede PHP ontwikkelaars zijn schaars in Nederland. Bij Personal Programmer bieden we continu hoogopgeleide PHP ontwikkelaars die vanuit Macedonië werken en je fulltime aan kan nemen. Jij hebt alle zeggenschap over de ontwikkelaars en bepaalt het salaris, aantal vakantiedagen en de manier van werken. Wij ontzorgen je op het gebied van alle administratieve en facilitaire zaken en ondersteunen je bij elke stap.

Voordelen

Universitair afgestudeerde PHP ontwikkelaars

Engels sprekende PHP ontwikkelaars.

Tot 40% voordeliger dan een PHP ontwikkelaar in Nederland

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

Flexibel contract met twee maanden opzegtermijn

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil

Hoe werkt het?
nearshoring stappenplan
Mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag eens langs om kennis te maken.

Voordelen

Universitair afgestudeerde PHP ontwikkelaars

Engels sprekende PHP ontwikkelaars

Tot 40% voordeliger dan een PHP ontwikkelaar in Nederland

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

Flexibel contract met twee maanden opzegtermijn

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil

Nearshoring referenties
We bezoeken elkaar regelmatig. Dit zorgt voor de nodige sociale interactie en daardoor is de samenwerking nog prettiger.
Vanwege dezelfde tijdzone, de vloeiende communicatie in Engels en de inzet van de ontwikkelaars werden onze verwachtingen overtroffen.

Wij werken sinds oktober 2014 samen met Personal Programmer en hebben inmiddels een team van zeven man in Skopje zitten....Lees meer

Toen wij eind 2009 met Go4Target startten, liepen we meteen al aan tegen het probleem om de juiste mensen binnen...Lees meer

We maken sinds mei 2014 naar volle tevredenheid gebruik van de nearshoring dienst van Personal Programmer. We zijn als bedrijf...Lees meer

Wij werken inmiddels sinds 2014 samen met Personal Programmer en dat is tot grote tevredenheid. Wij vinden het prettig dat...Lees meer

Vragen?

PHP ontwikkelaars inhuren op afstand

De PHP ontwikkelaars werken in Macedonië vanuit de kantoren van Personal Programmer. Op deze manier beschik je over een fulltime team specialisten zonder last te hebben van hoge opstartkosten. We zetten graag een aantal voordelen waarvan je profiteert op een rijtje:

  • Universitair afgestudeerde talenten
  • Engels sprekende, getalenteerde  PHP ontwikkelaars
  • Tot 40% voordeliger dan een PHP ontwikkelaars uit Nederland
  • Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden
  • Flexibel contract met twee maanden opzegtermijn
  • 2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

PHP software engineers met talent

Het team van Personal Programmer gaat voor je op zoek naar een PHP software engineer die perfect aansluit op jouw organisatie. Onze programmeurs beheersen de Engelse taal goed en hebben de werkmentaliteit die jij kunt gebruiken. Een tekort aan hoogopgeleide PHP developers is dankzij onze nearshore faciliteiten niet langer een probleem. Wij hebben ons succes te danken aan flexibiliteit en transparantie. Via ons vind je specialisten die beschikken over een proactieve houding, goede communicatie en die snel kunnen schakelen.

Jouw team versterken met een PHP ontwikkelaar?

Dankzij onze transparante service weet je precies waar je aan toe bent en dat is wel zo prettig. We vragen per maand een vaste fee voor de diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Jij hebt de touwtjes in handen en wij zorgen dat alle kosten inzichtelijk blijven. Wij weten uit ervaring dat het een hele klus kan zijn om een juiste programmeur te vinden. Gelukkig heb je hier in de toekomst geen last meer van. Wil je ook je team versterken met een PHP programmeur via Personal Programmer? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan.

Wij doen dit voor
Back To Top