skip to Main Content

Personal Programmer helpt je jouw development team uit te breiden, met vaste Phyton developers vanuit Macedonië

  1. Vertel ons wat je zoekt
  2. Wij zoeken de beste talenten
  3. Je team is startklaar

Universitar afgestudeerde talenten.

 

Engels sprekende, getalenteerde programmeurs.

 

Tot 40% voordeliger dan een programmeur in Nederland.

 

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

 

Flexible contract met twee maanden opzetermijn.

 

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

 

Phyton specialist inhuren

Als je een Phyton specialist wilt inhuren voor je ICT werkzaamheden dan is het slim om een samenwerking aan te gaan met Personal Programmer. Wij vinden op korte termijn een geschikte Phyton developer die je uit de brand kan helpen. Ben je benieuwd hoe en wil je weten wat de voordelen zijn? We vertellen het je graag.

Phyton programmeur gezocht

Als je ons inschakelt omdat je op zoek bent naar een Phyton programmeur dan kunnen we je garanderen dat we nog op korte termijn iemand voor je vinden. We hebben namelijk een groot netwerk in Macedonië waar heel veel programmeurs beschikbaar zijn die graag bij jouw bedrijf willen werken. Middels nearshoring kunnen ze aan de slag gaan bij jouw bedrijf. Uiteraard kun je zelf eerst de programmeurs testen zodat je zeker weet dat een potentiële nieuwe werknemer beschikt over het juiste kennisniveau en de taken kan uitvoeren.

Voordelen

Een groot voordeel van nearshoring via Personal Programmer is dat je voor developers over de grens vaak 40% minder werkkosten hoeft te betalen. In Nederland zijn de programmeurs vaak veel duurder. Nog een voordeel is dat je niet lang vast hoeft te zitten aan een nieuwe werknemer, want de overeenkomst is altijd met twee maanden op te zeggen. Tot slot is het natuurlijk hartstikke slim om ons in te schakelen want zo hoef je zelf niet je tijd te verspillen aan de zoektocht naar een geschikte kandidaat. Je kan jezelf bezighouden met andere belangrijke taken, terwijl wij voor jou een werknemer vinden die verstand en ervaring heeft met Phyton developing.

Meer weten?

Kortom: krijg je maar geen reactie op je Phyton developer gezocht vacature? Grijp dan nog vandaag in en laat de zoektocht uitbesteden aan Personal Programmer. Zo kun je nog op korte termijn je nieuwe werknemer over de grens verwelkomen in je team. Neem dus snel contact met ons op en we gaan voor je aan de slag om een juiste kandidaat te vinden.

Vragen of een Prijsopgave?

Expertise

.NET
Java
JavaScript
Android
iOS
PHP

Over ons

Toen wij begonnen met Personal Programmer zochten we developers voor onszelf. Wij hadden inzicht in alles wat er gebeurde en waar iedere euro aan besteed werd. We onderhandelden over salarissen en bepaalde de manier van werken. Toen wij voor andere bedrijven aan de slag gingen met het opzetten van programmeer teams wilden wij hen dezelfde voordelen geven als wij die hadden.

Zo is onze dienst ook voor onze klanten volledig transparant. Op deze wijze weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij vragen één vaste fee per maand voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal jij zelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Zo houden we alle kosten inzichtelijk en heb jij alle touwtjes in handen.

Gegevens

   Rijnzathe 9
  3454 PV De Meern
  +31(0)30 – 247 91 61
  [email protected]
Back To Top