skip to Main Content

Ruby on Rails developer gezocht?

Dan ben je bij Personal Programmer aan het juiste adres. Goede Ruby on Rails programmeurs zijn lastig te vinden in Nederland, dat weten we maar al te goed. Het liefst heb je ze in eigen huis zodat je hierbij volledig in controle bent en de developers de mogelijkheid hebben te groeien binnen jouw organisatie. Aan de andere kant brengt het aannemen van externe developers ook voordelen met zich mee. Personal Programmer combineert de voordelen van het inhuren van externe programmeurs en het hebben van in-house programmeurs samen tot een unieke manier van nearshoring. Extern is bij ons niet tijdelijk, maar juist lange termijn investeren.

Wij bieden

Universitar afgestudeerde talenten.

 

Engels sprekende, getalenteerde programmeurs.

 

Tot 40% voordeliger dan een programmeur in Nederland.

 

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

 

Flexible contract met twee maanden opzetermijn.

 

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

 

Gegevens

   Rijnzathe 9
  3454 PV De Meern
  +31(0)30 – 247 91 61
  [email protected]

Onze werkwijze

Wij hanteren een simpel 3-stappen systeem om u te helpen de beste programmeurs te vinden.

stepper-personalprogrammer-horizontal-en

Expertise

.NET
Java
JavaScript
Android
iOS
PHP

Vragen of een Prijsopgave?

Voordelen van onze service

Flexibel

(opzeggen in 2 maanden)

Voordelig

(tot 40% voordeliger)

Kandidaten

(wij leveren ze)

Faciliteren

(top kantoren en werkplekken)

Hardware

(wij regelen hardware)

Verzekeringen

(bij langdurige ziekte)

Groeipotentie

(gemakkelijk up- en downscalen)

Over ons

Toen wij begonnen met Personal Programmer zochten we programmeurs voor onszelf. Wij hadden inzicht in alles wat er gebeurde en waar iedere euro aan besteed werd. We onderhandelden over salarissen en bepaalde de manier van werken. Toen wij voor andere bedrijven aan de slag gingen met het opzetten van programmeer teams wilden wij hen dezelfde voordelen geven als wij die hadden.

Zo is onze dienst ook voor onze klanten volledig transparant. Op deze wijze weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij vragen één vaste fee per maand voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal jij zelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Zo houden we alle kosten inzichtelijk en heb jij alle touwtjes in handen.

Wil je jouw bedrijf laten groeien maar kan je niet de juistse in Nederland vinden? Zoek en vind ze over de grens. Via Personal Programmer neem je jouw Ruby on Rails programmeurs aan op fulltime basis, bepaal jij het salaris, de vakantiedagen en de manier van werken. Wij ontzorgen op het gebeid van alle administratieve en facilitaire zaken in het buitenland.

Ruby on Rails specialisten inhuren op afstand

Onze Ruby on Rails specialisten kun je zien als verlening van je bedrijf. Zij werken op basis van jouw wensen vanuit een van onze kantoren in Macedonië. Zonder last te hebben van hoge opstartkosten beschik je over je eigen fulltime ontwikkelteam. Een aantal voordelen als je voor Ruby on Rails programmeurs via Personal Programmer kiest:

  • Universitair afgestudeerde talenten
  • Engels sprekende, getalenteerde programmeurs
  • Tot 40% voordeliger dan een programmeur uit Nederland
  • Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden
  • Flexibel contract met twee maanden opzegtermijn
  • 2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

Flexibele contracten

Indien het goed gaat met je bedrijf wil je natuurlijk de mogelijkheid hebben om een contract op te schalen. Gaat het onverhoopt iets minder goed, dat is de mogelijkheid tot downschalen minstens zo belangrijk. De flexibele contracten van Personal Programmer zijn daarom een groot voordeel. Tevens is het ook prettig is dat jij inzicht hebt in de salarissen van de programmeurs, het zijn immers jouw vaste medewerkers. Voor alle administratieve en facilitaire zaken vragen we een vaste fee. In vergelijking met de kosten die je in Nederland kwijt zou zijn, zijn onze maandelijkse kosten tot wel 40% goedkoper. Jaren geleden zijn wij met Personal Programmers gestart om de tekorten van het aantal programmeurs in Nederland te verminderen. Heb jij ook al geruime tijd vacatures open staan en worden ze maar niet vervuld? Wij bieden hulp. Ruim genomen zorgen we er in anderhalve maand voor dat er een Ruby on Rails ontwikkelaar bij je aan de slag gaat. Wil je meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Het team

Martin Toskov

CEO & Co-Founder

Kevin Baker

CMO & Co-Founder
Back To Top