skip to Main Content

SOFTWARE ENGINEER GEZOCHT?

Nearshoring is de oplossing! Wij helpen je jouw development team uit te breiden, met vaste Software Engineers vanuit Macedonië.

Waarom nearshoring via ons?

Goede Software Engineers zijn schaars in Nederland. Bij Personal Programmer bieden we continu hoogopgeleide Software Engineers die vanuit Macedonië werken en je fulltime aan kan nemen. Jij hebt alle zeggenschap over de engineers en bepaalt het salaris, aantal vakantiedagen en de manier van werken. Wij ontzorgen je op het gebied van alle administratieve en facilitaire zaken en ondersteunen je bij elke stap.

Kwaliteit

Hoogopgeleide Software Engineers die je zelf selecteert naar jouw wensen.

 

Aanbod

Voldoende aanbod, zodat jouw bedrijf makkelijk kan opschalen.

 

 

Flexibel

Opzegtermijn is altijd twee maanden.

Voordelig

Bespaar tot wel 40% op je kosten ter vergelijking met Nederland.

 

Hoe werkt het?
nearshoring stappenplan
Mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag eens langs om kennis te maken.

Voordelen

Universitair afgestudeerde Software Engineers

Engels sprekende Software Engineers

Tot 40% voordeliger dan een Software Engineer in Nederland

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

Flexibel contract met twee maanden opzegtermijn

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil

Nearshoring referenties
We bezoeken elkaar regelmatig. Dit zorgt voor de nodige sociale interactie en daardoor is de samenwerking nog prettiger.
Vanwege dezelfde tijdzone, de vloeiende communicatie in Engels en de inzet van de ontwikkelaars werden onze verwachtingen overtroffen.

Wij werken sinds oktober 2014 samen met Personal Programmer en hebben inmiddels een team van zeven man in Skopje zitten....Lees meer

Toen wij eind 2009 met Go4Target startten, liepen we meteen al aan tegen het probleem om de juiste mensen binnen...Lees meer

We maken sinds mei 2014 naar volle tevredenheid gebruik van de nearshoring dienst van Personal Programmer. We zijn als bedrijf...Lees meer

Wij werken inmiddels sinds 2014 samen met Personal Programmer en dat is tot grote tevredenheid. Wij vinden het prettig dat...Lees meer

Vragen?

Wij doen dit voor

Software Engineers offshore inhuren op afstand

Je kunt onze Software Engineers zien als een verlenging van je organisatie. Vanuit onze kantoren in Macedonië werken zij op basis van jouw wensen. Je beschikt over je eigen fulltime ontwikkelteam, maar hebt geen last van hoge opstartkosten. Een aantal voordelen als je voor Software Engineers via Personal Programmer kiest:

  • Universitair afgestudeerde talenten
  • Engels sprekende, getalenteerde engineers
  • Tot 40% voordeliger dan een developer uit Nederland
  • Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden
  • Flexibel contract met twee maanden opzegtermijn
  • 2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

Software Engineers voor jouw organisatie

Wij gaan op zoek naar een Software Engineer die perfect past bij jouw organisatie op basis van jouw wensen. Al onze specialisten beheersen de Engelse taal goed en beschikken over de juiste werkmentaliteit. Dankzij de nearshore faciliteiten die wij bieden heb je als organisatie niet langer last van het tekort aan hoogopgeleide Software Engineers in Nederland. Ons succes danken wij onze flexibiliteit en transparantie. Van medewerkers op afstand wordt een proactieve houding, goede communicatie en snel schakelen verwacht. Wij bieden specialisten met dit talent.

Een Software Engineer aan jouw team toevoegen?

Onze diensten zijn voor klanten volledig transparant. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent. Per maand vragen wij één vaste fee voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Wij houden alle kosten inzichtelijk en jij hebt alle touwtjes in handen. Als geen ander snappen we dat het in Nederland af en toe lastig kan zijn de juiste kandidaat te vinden. Voortaan is dit geen enkel probleem meer. Personal Programmer helpt je een goede Software Engineers te vinden die uitstekend in jouw team past. Interesse? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Back To Top