Ga naar hoofdinhoud
testcase programmeur

Een testcase toetst de vaardigheden van de programmeur

Een testcase toetst de vaardigheden van de kandidaat

Je bent op zoek naar een programmeur en levert ons het gewenste profiel aan. Dat is meestal hoe het begint. Wij van Personal Programmer maken een eerste selectie van kandidaten aan de hand van dit profiel. Dit gebeurt puur op basis van de ingezonden CV’s die wij vinden / ontvangen.

Een CV alleen toont onvoldoende of een kandidaat de verwachtte vaardigheden bezit.

Testcase programmeur

Mede hierdoor werken wij met een testcase. Een testcase die wordt opgesteld door de Nederlandse opdrachtgever en gemaakt wordt door de geselecteerde kandidaten. De opdrachtgever heeft zelf het beste beeld waar een kandidaat aan moet voldoen. Werk je met een bepaald systeem, via een vastgelegde werkwijze of zijn er onderdelen binnen de programmeertaal die je belangrijk vindt dan kan dit verwerkt worden in de testcase.
Wij geven de kandidaten meestal een week de tijd om deze testcase te maken.

De testcase wordt uiteindelijk ingeleverd en de Nederlandse opdrachtgever kan de testcase intern laten controlleren. Voldoet deze, dan hebben we mogelijk een match. Wat dan nog rest is of de kandidaat ook goed past bij het Nederlandse team en de communicatie vloeiend verloopt.

Hier kijken we naar in de twee maanden proefperiode die op de testcase volgt.

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk het op de informatiepagina van onze nearshoring dienst.

Kevin is de persoonlijke nearshoring consultant en mede eigenaar van Personal Programmer, met meer dan 10 jaar ervaring in Nearshoring. Wat werkt wel en wat niet? Waar moet je op letten? Hij schrijft erover in het Nearshoring-blog.

Back To Top