Ga naar hoofdinhoud

Het was een nieuwe stap voor ons, nearshoring. Met enige scepsis begonnen we met twee ontwikkelaars in Skopje. Het was in het begin wel even zoeken naar de juiste match maar we waren snel overtuigd. Na wat fine-tunen van onze processen zijn de twee ontwikkelaars een goed geïntegreerd team geworden.

Wat betreft de communicatie, die verloopt soepel via Skype en Slack. Iedere ochtend is er een stand-up via Skype. Dit zorgt voor betrokkenheid en een fijne samenwerking. De ontwikkelaars zijn open in hun communicatie en plezierige collega’s. Inmiddels is het team 6 man groot. We bezoeken elkaar regelmatig. Dit zorgt voor de nodige sociale interactie en daardoor is de samenwerking nog prettiger.

Personal Programmer faciliteert de ontwikkelers in Skopje erg goed. Ze zijn blij met het kantoor en de sfeer op locatie. De dagelijkse leiding ligt bij ons en dat gaat uitstekend. Er zijn dus geen tijdrovende processen of projectmanagers nodig tussen de ontwikkelaars in Skopje en het management bij ons in Rotterdam en dat werkt wel zo prettig. Wij zijn tevreden!

Nearshoring klant Yvo
Back To Top