skip to Main Content

WEBDEVELOPER GEZOCHT?

De oplossing ligt in nearshoring. Wij helpen je jouw development team uit te breiden, met vaste webdevelopers in Macedonië.

Waarom nearshoring via ons?

Goede webdevelopers zijn schaars in Nederland. Bij Personal Programmer bieden we hoogopgeleide .NET developers die vanuit Macedonië werken en je fulltime aan kan nemen. Jij hebt alle zeggenschap over de webdevelopers en bepaalt het salaris, aantal vakantiedagen en de manier van werken. Wij ontzorgen je op het gebied van alle administratieve en facilitaire zaken en ondersteunen je bij elke stap.

Kwaliteit

Hoogopgeleide webdeveloper die je zelf selecteert naar jouw wensen.

Aanbod

Voldoende aanbod, zodat jouw bedrijf makkelijk kan opschalen.

Flexibel

Opzegtermijn is altijd twee maanden.

Voordelig

Bespaar tot wel 40% op je kosten ter vergelijking met Nederland.

Hoe werkt het?
nearshoring stappenplan
Mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag eens langs om kennis te maken.

Voordelen

Universitair afgestudeerde webdevelopers

Engels sprekende webdevelopers

Tot 40% voordeliger dan webdevelopers in Nederland

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

Flexibel contract met twee maanden opzegtermijn

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil

Nearshoring referenties
We bezoeken elkaar regelmatig. Dit zorgt voor de nodige sociale interactie en daardoor is de samenwerking nog prettiger.
Vanwege dezelfde tijdzone, de vloeiende communicatie in Engels en de inzet van de ontwikkelaars werden onze verwachtingen overtroffen.

Wij werken sinds oktober 2014 samen met Personal Programmer en hebben inmiddels een team van zeven man in Skopje zitten....Lees meer

Toen wij eind 2009 met Go4Target startten, liepen we meteen al aan tegen het probleem om de juiste mensen binnen...Lees meer

We maken sinds mei 2014 naar volle tevredenheid gebruik van de nearshoring dienst van Personal Programmer. We zijn als bedrijf...Lees meer

Wij werken inmiddels sinds 2014 samen met Personal Programmer en dat is tot grote tevredenheid. Wij vinden het prettig dat...Lees meer

Wij doen dit voor

Voordelen externe webdeveloper

 • Flexibel (opzeggen in twee maanden)
 • Voordelig (tot 40% lagere kosten)
 • Kandidaten (wij leveren ze)
 • Faciliteren (top kantoren en werkplekken)
 • Hardware (wij regelen hardware)
 • Verzekeringen (bij langdurige ziekte)
 • Groeipotentie (gemakkelijk up- en downscalen).

Voordelen in-house webdeveloper

 • Transparant (inzicht in de kosten)
 • Controle (volledige controle over jouw mensen)
 • Salarissen (bepaal je zelf)
 • Eigen selectieproces (jouw regels en eisen)
 • Lange termijn (geen uurtje factuurtje)
 • Investeer in je personeel (groeien binnen jouw organisatie)
 • Eigen cultuur (jouw manier van werken).

Alle voordelen gecombineerd

Al deze voordelen combineren we bij Personal Programmer voor je. Extern is bij ons niet tijdelijk, maar juist investeren op de lange termijn. Laat ons weten hoeveel developers je nodig hebt, welke technologie en welk niveau. Ons team zorgt vervolgens voor de beste webdevelopers. Je selecteert en test de developers zelf zodat je zeker weet dat ze perfect passen binnen jouw organisatie. Wij zorgen er voor dat alles verder geregeld is voor een goede start.

Huur direct een webdeveloper in

Toen we begonnen met Personal Programmer waren we zelf op zoek naar webdevelopers. Alles wat er gebeurde was inzichtelijk, we wisten waar iedere euro heenging. We onderhandelden over salarissen en bepaalden de manier van werken. Andere organisaties die op zoek waren naar goede webdevelopers gunde we dezelfde voordelen. De diensten die wij bieden zijn daarom volledig transparant voor jou als klant. Het is onze missie om de oude manier van nearshoring te veranderen naar een transparante versie waar jij zelf volledige controle over hebt. Wil je jouw bedrijf laten groeien en een webdeveloper inhuren? Ontdek onze unieke manier van nearshoring. Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Back To Top