Skip to content

PHP DEVELOPER GEZOCHT?

Nearshoring is de oplossing! Wij helpen je jouw development team uit te breiden, met vaste PHP programmeurs vanuit Macedonië.

Unieke nearshoring dienst

Met onze unieke nearshoring dienst bieden wij onze klanten de mogelijkheid om PHP programmeurs op afstand aan te nemen. In Macedonië om precies te zijn. Deze PHP programmeurs werken dedicated voor jou en zien zichzelf als onderdeel van jouw organisatie. Het is een lange termijn strategie die je inzet om jouw organisatie te laten groeien. Gezien onze jaren ervaring in nearshoring zijn er inmiddels heel wat Nederlandse bedrijven die dagelijks met hun eigen programmeurs in Macedonië werken en niet meer zonder willen.

Jouw eigen PHP programmeurs in Macedonië

Lange termijn strategie voor groei van jouw bedrijf

Jaren ervaring in nearshoring, velen gingen je voor

Waarom nearshoring via ons?

Goede PHP programmeurs zijn schaars in Nederland. Bij Personal Programmer bieden we continu hoogopgeleide PHP programmeurs die vanuit Macedonië werken en je fulltime aan kan nemen. Jij hebt alle zeggenschap over de programmeurs en bepaalt het salaris, aantal vakantiedagen en de manier van werken. Wij ontzorgen je op het gebied van alle administratieve en facilitaire zaken en ondersteunen je bij elke stap.

Kwaliteit

Hoogopgeleide PHP programmeurs die je zelf selecteert naar jouw wensen.

Aanbod

Voldoende aanbod, zodat jouw bedrijf makkelijk kan opschalen.

Flexibel

Opzegtermijn is altijd twee maanden.

Voordelig

Bespaar tot wel 40% op je kosten ter vergelijking met Nederland.

Mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag eens langs om kennis te maken.

Voordelen

Universitair afgestudeerde PHP programmeurs

Engels sprekende PHP programmeurs

Tot 40% voordeliger dan een PHP programmeur in Nederland

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

Flexibel contract met twee maanden opzegtermijn

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil

Nearshoring referenties
Onze Kantoren

Aerodrom Kantoor

Office Aerodrom 3
Bar Ontvangsthal Kantoor

Vlae Kantoor

Outsourcing betekenis
Ocean_Area_PP_Vlae
Meer informatie

Wil je jouw bedrijf laten groeien maar kan je niet de juiste mensen in Nederland vinden? Zoek en vind ze over de grens. Via Personal Programmer neem je jouw PHP programmeurs aan op fulltime basis, bepaal jij het salaris, de vakantiedagen en de manier van werken. Wij ontzorgen op het gebied van alle administratieve en facilitaire zaken in het buitenland. Kortom jouw eigen mensen, zoals jij dat wilt.

PHP specialisten inhuren op afstand

De PHP programmeurs werken in Macedonië vanuit de kantoren van Personal Programmer. Op deze manier beschik je over een fulltime team specialisten zonder last te hebben van hoge opstartkosten. We zetten graag een aantal voordelen waarvan je profiteert op een rijtje:

  • Universitair afgestudeerde talenten
  • Engels sprekende, getalenteerde  PHP programmeurs
  • Tot 40% voordeliger dan een PHP programmeur uit Nederland
  • Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden
  • Flexibel contract met twee maanden opzegtermijn
  • 2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

PHP software engineers met talent

Het team van Personal Programmer gaat voor je op zoek naar een PHP software engineer die perfect aansluit op jouw organisatie. Onze programmeurs beheersen de Engelse taal goed en hebben de werkmentaliteit die jij kunt gebruiken. Een tekort aan hoogopgeleide PHP developers is dankzij onze nearshore faciliteiten niet langer een probleem. Wij hebben ons succes te danken aan flexibiliteit en transparantie. Via ons vind je specialisten die beschikken over een proactieve houding, goede communicatie en die snel kunnen schakelen.

Jouw team versterken met een PHP programmeur?

Dankzij onze transparante service weet je precies waar je aan toe bent en dat is wel zo prettig. We vragen per maand een vaste fee voor de diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Jij hebt de touwtjes in handen en wij zorgen dat alle kosten inzichtelijk blijven. Wij weten uit ervaring dat het een hele klus kan zijn om een juiste programmeur te vinden. Gelukkig heb je hier in de toekomst geen last meer van. Wil je ook je team versterken met een PHP programmeur via Personal Programmer? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan.

Wij doen dit voor
Back To Top