skip to Main Content

Personal Programmer helpt je jouw development team uit te breiden, met vaste iOS developers vanuit Macedonië

 1. Vertel ons wat je zoekt
 2. Wij zoeken de beste talenten
 3. Je team is startklaar

Universitar afgestudeerde talenten.

 

Engels sprekende, getalenteerde programmeurs.

 

Tot 40% voordeliger dan een programmeur in Nederland.

 

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

 

Flexible contract met twee maanden opzetermijn.

 

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

 

Zoek jij een iOS developer?

Maak kennis met Personal Programmer. Wij weten dat goede developers in Nederland lastig te vinden zijn. Het liefst heb je ze in eigen huis zodat je hierbij volledig in controle bent en de developers de mogelijkheid hebben te groeien binnen jouw organisatie. Daarentegen heeft het aannemen van externe developers ook voordelen. We vertellen je hier graag meer over.

iOS Programmeurs

Wil je jouw bedrijf laten groeien maar kan je niet de juiste in Nederland vinden?
Zoek en vind ze over de grens. Via Personal Programmer neem je jouw iOS programmeurs aan op fulltime basis, bepaal jij het salaris, de vakantiedagen en de manier van werken. Wij ontzorgen op het gebeid van alle administratieve en facilitaire zaken in het buitenland.

Voordelen externe iOS developer

 • Flexibel (opzeggen in twee maanden)
 • Voordelig (tot 40% lagere kosten)
 • Kandidaten (wij leveren ze)
 • Faciliteren (top kantoren en werkplekken)
 • Hardware (wij regelen hardware)
 • Verzekeringen (bij langdurige ziekte)
 • Groeipotentie (gemakkelijk up- en downscalen).

Voordelen in-house iOS developer

 • Transparant (inzicht in de kosten
 • Controle (volledige controle over jouw mensen
 • Salarissen (bepaal je zelf
 • Eigen selectieproces (jouw regels en eisen
 • Lange termijn (geen uurtje factuurtje
 • Investeer in je personeel (groeien binnen jouw organisatie
 • Eigen cultuur (jouw manier van werken).

Personal Programmer combineert ze

Wij combineren de voordelen van een externe en in-house iOS developer tot een unieke manier van nearshoring. Bij ons is extern niet tijdelijk, maar juist op lange termijn investeren. Vertel ons wat hoeveel programmeurs je zoekt, welke codeertaal en welk niveau. Wij gaan vervolgens voor je op zoek naar de beste talenten. Zelf selecteer en test je de programmeurs om te zien of ze binnen jouw bedrijf passen. Als laatste stap zorgen wij ervoor dat alles gereed is voor een soepele start.

Ook een iOS specialist inhuren?

Wij zochten zelf developers toen we begonnen met Personal Programmer. Zelf hadden we inzicht in alles wat er gebeurde en waar iedere euro naar toe ging. We onderhandelden over salarissen en bepaalden de manier van werken. Uiteraard wilden we andere bedrijven laten genieten van dezelfde voordelen als die wij hadden. Onze diensten zijn daarom voor jou als klant volledig transparant. Zo weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij zien het als onze missie om de oude manier van nearshoring te veranderen naar een transparante versie waar jij zelf volledige controle over hebt. Wil je ook een iOS specialist inhuren en je bedrijf laten groeien? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Vragen of een Prijsopgave?

Expertise

.NET
Java
JavaScript
Android
iOS
PHP

Over ons

Toen wij begonnen met Personal Programmer zochten we developers voor onszelf. Wij hadden inzicht in alles wat er gebeurde en waar iedere euro aan besteed werd. We onderhandelden over salarissen en bepaalde de manier van werken. Toen wij voor andere bedrijven aan de slag gingen met het opzetten van programmeer teams wilden wij hen dezelfde voordelen geven als wij die hadden.

Zo is onze dienst ook voor onze klanten volledig transparant. Op deze wijze weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij vragen één vaste fee per maand voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal jij zelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Zo houden we alle kosten inzichtelijk en heb jij alle touwtjes in handen.

Gegevens

   Rijnzathe 9
  3454 PV De Meern
  +31(0)30 – 247 91 61
  [email protected]
Back To Top