Skip to content

Als organisatie zoeken wij altijd ontwikkelaars in de markt die aansluiten bij de profielen die wij van onze klanten ontvangen. Deze profielen zijn zeer divers en variëren van PHP, Java en .NET tot Mobile en JavaScript. Momenteel hebben we een divers aanbod van nearshoring expertise binnen onze organisatie en staan geïnteresseerden klaar die graag voor jou willen werken.

Talent

Macedonië kent een groot aanbod aan specialisten in verschillende technologieën. Door de goede tech universiteiten en de grote groei in de IT sector binnen het land ontwikkelt de markt zich ieder jaar naar een nog hoger niveau. Vrijwel alle technologieën waar onze klanten naar op zoek zijn is aanwezig in het land. Van experts tot junioren wij leveren het. Gezien onze lange termijn nearshore model is investeren in ontwikkelaars nooit interessanter geweest.

Groot aanbod specialisten in verschillende technologieën

Wij zoeken ontwikkelaars altijd op maat

Groeiende markt door top tech universiteiten

Technologieën
Java logo
Javascript Logo
PHP Logo
.NET Logo
Android Logo
iOS Logo
Ruby On Rails Logo

Groot aanbod Java ontwikkelaars

Vacatures binnen twee maanden vervuld

Op maat gezocht voor jou als klant

Van junior tot 10+ jaar ervaring

MOGELIJKHEDEN

Java ontwikkelaars

Een aantal van onze klanten zijn hun zoektocht naar Java ontwikkelaars in Macedonië begonnen vanwege het tekort in Nederland. Zij hebben hun Java afdeling uitgebreid en verlengt naar Macedonië. Wanneer een vacature opent is deze gemiddeld binnen twee maanden vervuld en kunnen zij aan de slag met hun nieuwe Java specialist. We hebben Java ontwikkelaars van junior tot 10+ jaar ervaring werken. Wanneer jij een Java ontwikkelaar aan wilt nemen via ons zoeken wij deze in de markt op maat.

JavaScript ontwikkelaars

JavaScript ontwikkelaars zijn in trek. De afgelopen twee jaar zien wij een grote stijging in aanvragen voor deze developers. Specialismen in verchillende platformen als React, Angular,  Vue.js of Node.js we zien het allemaal voorbijkomen. Dit zijn voorbeelden van specialistische JavaScript ontwikkelaars die wij voor onze klanten aannemen. Wanneer een vacature opent is deze gemiddeld binnen twee maanden vervuld en kan je aan de slag met jouw nieuwe JavaScript specialist. Blijf niet achter met de tijd en haal een nieuwe specialist ‘in huis’ door middel van onze nearshoring dienst.

Populair in Macedonië

Platformen als React, Angular, Vue.js en Node.js

Vacatures binnen twee maanden vervuld

MOGELIJKHEDEN

Groot aanbod .NET ontwikkelaars

Maak gebruik van Macedonisch talent

Lange termijn investeren in .NET developers

MOGELIJKHEDEN

.NET ontwikkelaars

Dagelijks komen er nieuwe .NET vacatures op het internet van Nederlandse bedrijven die booming zijn. Iedereen vist in dezelfde vijver en het tekort aan ICT’ers in Nederland helpt hier niet bepaald mee. Vandaar dat veel bedrijven in het MKB bij Personal Programmer terecht komen om te zorgen dat hun organisatie kan blijven groeien. Wij hebben een groot aanbod .NET specialisten die graag voor deze organisaties willen werken.

iOS developers, Android developers, Mobile developers

Mobiel is niet meer weg te denken uit ons leven en dit resulteert in een hoop werkgelegenheid voor mobile developers. Of het nou allround is of native, bedrijven breiden hun ontwikkeling uit met deze ontwikkelaars. Ze zijn schaars gezien de populariteit. In Macedonië hebben we een groot aantal iOS ontwikkelaars, Android ontwikkelaars en Mobile ontwikkelaars. Experts met jaren ervaring wachten op een bedrijf als dat van jou om hun carrière te maken.

iOS developers, Android developers en Mobile developers

Experts met jaren ervaringobile developers

Vacatures binnen twee maanden vervuld

Bepaal zelf de salarissen met de programmeurs

MOGELIJKHEDEN

Interesse?

Is dit waar je naar op zoek bent of kan dit in de toekomst interessant zijn? Laten we dan nu kennismaken en de mogelijkheden bespreken voor jouw bedrijf.

Back To Top