Skip to content

JAVA PROGRAMMEUR GEZOCHT?

Nearshoring is de oplossing! Wij helpen je jouw development team uit te breiden, met vaste Java programmeurs vanuit Macedonië.

Unieke nearshoring dienst

Met onze unieke nearshoring dienst bieden wij Nederlandse organisaties de mogelijkheid om hoogopgeleide Java programmeurs op afstand aan te nemen. In Macedonië om precies te zijn. Deze Java programmeurs werken dedicated voor jou en zien zichzelf als onderdeel van jouw organisatie. Het is een lange termijn strategie die je inzet om jouw organisatie te laten groeien. Gezien onze jaren ervaring in nearshoring zijn er inmiddels heel wat Nederlandse bedrijven die dagelijks met hun eigen programmeurs in Macedonië werken en niet meer zonder willen.

Jouw eigen dedicated Java programmeurs in Macedonië

Lange termijn strategie voor groei van jouw bedrijf

Jaren ervaring in nearshoring, velen gingen je voor

Waarom nearshoring via ons?

Goede Java programmeurs zijn schaars in Nederland. Bij Personal Programmer bieden we continu hoogopgeleide Java programmeurs die vanuit Macedonië werken en je fulltime aan kan nemen. Jij hebt alle zeggenschap over de programmeurs en bepaalt het salaris, aantal vakantiedagen en de manier van werken. Wij ontzorgen je op het gebied van alle administratieve en facilitaire zaken en ondersteunen je bij elke stap.

Kwaliteit

Hoogopgeleide Java programmeurs die je zelf selecteert naar jouw wensen.

Aanbod

Voldoende aanbod, zodat jouw bedrijf makkelijk kan opschalen.

Flexibel

Opzegtermijn is altijd twee maanden.

Voordelig

Bespaar tot wel 40% op je kosten ter vergelijking met Nederland.

Mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag eens langs om kennis te maken.

Voordelen

Universitair afgestudeerde Java programmeurs

Engels sprekende Java programmeurs

Tot 40% voordeliger dan een Java programmeur in Nederland

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

Flexibel contract met twee maanden opzegtermijn

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil

Nearshoring referenties
Onze Kantoren

Aerodrom Kantoor

Office Aerodrom 3
Bar Ontvangsthal Kantoor

Vlae Kantoor

Outsourcing betekenis
Ocean_Area_PP_Vlae
Meer informatie

Java ontwikkelaars inhuren op afstand

Je kunt onze Java ontwikkelaars zien als een verlenging van je organisatie. Vanuit onze kantoren in Macedonië werken zij op basis van jouw wensen. Je beschikt over je eigen fulltime ontwikkelteam, maar hebt geen last van hoge opstartkosten. Een aantal voordelen als je voor Java ontwikkelaars via Personal Programmer kiest:

  • Universitair afgestudeerde talenten
  • Engels sprekende, getalenteerde ontwikkelaars
  • Tot 40% voordeliger dan een ontwikkelaar uit Nederland
  • Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden
  • Flexibel contract met twee maanden opzegtermijn
  • 2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

Java software ontwikkelaars voor jouw organisatie

Wij gaan op zoek naar een Java software ontwikkelaar die perfect past bij jouw organisatie op basis van jouw wensen. Al onze specialisten beheersen de Engelse taal goed en beschikken over de juiste werkmentaliteit. Dankzij de nearshore faciliteiten die wij bieden heb je als organisatie niet langer last van het tekort aan hoogopgeleide Java ontwikkelaars in Nederland. Ons succes danken wij onze flexibiliteit en transparantie. Van medewerkers op afstand wordt een proactieve houding, goede communicatie en snel schakelen verwacht. Wij bieden specialisten met dit talent.

Een Java ontwikkelaar aan jouw team toevoegen?

Onze diensten zijn voor klanten volledig transparant. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent. Per maand vragen wij één vaste fee voor onze diensten per ontwikkelaar, ongeacht het niveau. Wij houden alle kosten inzichtelijk en jij hebt alle touwtjes in handen. Als geen ander snappen we dat het in Nederland af en toe lastig kan zijn de juiste kandidaat te vinden. Voortaan is dit geen enkel probleem meer. Personal Programmer helpt je een goede Java ontwikkelaar te vinden die uitstekend in jouw team past. Interesse? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij doen dit voor
Back To Top