Skip to content

RUBY ON RAILS ONTWIKKELAAR GEZOCHT?

Personal Programmer helpt je jouw development team uit te breiden, met vaste Ruby on Rails developers vanuit Macedonië.

Unieke nearshoring dienst

Met onze unieke nearshoring dienst bieden wij onze klanten de mogelijkheid om Ruby on Rails programmeurs op afstand aan te nemen. In Macedonië om precies te zijn. Deze Ruby on Rails programmeurs werken dedicated voor jou en zien zichzelf als onderdeel van jouw organisatie. Het is een lange termijn strategie die je inzet om jouw organisatie te laten groeien. Gezien onze jaren ervaring in nearshoring zijn er inmiddels heel wat Nederlandse bedrijven die dagelijks met hun eigen programmeurs in Macedonië werken en niet meer zonder willen.

Jouw eigen Ruby on Rails programmeurs in Macedonië

Lange termijn strategie voor groei van jouw bedrijf

Jaren ervaring in nearshoring, velen gingen je voor

Waarom nearshoring via ons?

Dan ben je bij Personal Programmer aan het juiste adres. Goede Ruby on Rails ontwikkelaars zijn lastig te vinden in Nederland, en de prijs voor freelancers ligt vaak erg hoog. De populariteit van Ruby on Rails is nog steeds erg groot, vooral onder tech startups, maar zonder de juiste ontwikkelaars kan je als organisatie niet groeien.

Het liefst vind je ze zelf en heb je ze in eigen huis zodat je hierbij volledig in controle bent en de developers de mogelijkheid hebben te groeien binnen jouw organisatie. Aan de andere kant brengt het aannemen van externe developers ook voordelen met zich mee.

Ruby on Rails developer werving gaat gemakkelijk via onze nearshoringsdienst. Personal Programmer combineert de voordelen van het inhuren van externe programmeurs en het hebben van in-house programmeurs samen tot een unieke manier van nearshoring. Extern is bij ons niet tijdelijk, maar juist lange termijn investeren.

Kwaliteit

Hoogopgeleide Ruby on Rails programmeurs die je zelf selecteert naar jouw wensen.

 

Aanbod

Voldoende aanbod, zodat jouw bedrijf makkelijk kan opschalen.

Flexibel

Opzegtermijn is altijd twee maanden.

Voordelig

Bespaar tot wel 40% op je kosten ter vergelijking met Nederland.

Mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag eens langs om kennis te maken.

Voordelen

Universitair afgestudeerde Ruby on Rails programmeurs

Engels sprekende Ruby on Rails programmeurs

Tot 40% voordeliger dan een Ruby on Rails programmeur in Nederland

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

Flexibel contract met twee maanden opzegtermijn

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil

Nearshoring referenties
Onze Kantoren

Aerodrom Kantoor

Office Aerodrom 3
Bar Ontvangsthal Kantoor

Vlae Kantoor

Outsourcing betekenis
Nearshoring office photo
Meer informatie

Wil je jouw bedrijf laten groeien maar kan je niet de juiste mensen in Nederland vinden? Zoek en vind ze over de grens. Via Personal Programmer neem je jouw Ruby on Rails programmeurs aan op fulltime basis, bepaal jij het salaris, de vakantiedagen en de manier van werken. Wij ontzorgen op het gebied van alle administratieve en facilitaire zaken in het buitenland. Kortom jouw eigen mensen, zoals jij dat wilt.

Ruby on Rails specialisten inhuren op afstand

Onze Ruby on Rails specialisten kun je zien als verlenging van je organisatie. Zij werken op basis van jouw wensen vanuit een van onze kantoren in Macedonië. Zonder last te hebben van hoge opstartkosten beschik je over je eigen fulltime ontwikkelteam. Een aantal voordelen als je voor Ruby on Rails programmeurs via Personal Programmer kiest:

  • Universitair afgestudeerde talenten
  • Engels sprekende, getalenteerde programmeurs
  • Tot 40% voordeliger dan een programmeur uit Nederland
  • Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden
  • Flexibel contract met twee maanden opzegtermijn
  • 2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

Flexibele contracten

Indien het goed gaat met je organisatie wil je natuurlijk de mogelijkheid hebben om een contract op te schalen. Wij leveren binnen twee maanden uitbreiding aan jouw team. Mocht het niet naar wens zijn of wil je stoppen met een developer dan is de opzegtermijn twee maanden. Een klein risico dus. Tevens is het ook prettig dat jij inzicht hebt in de salarissen van de programmeurs, het zijn immers jouw vaste medewerkers. Voor alle administratieve en facilitaire zaken vragen we een vaste fee. In vergelijking met de kosten die je in Nederland kwijt zou zijn, zijn onze maandelijkse kosten tot wel 40% goedkoper. Jaren geleden zijn wij met Personal Programmers gestart om de tekorten van het aantal programmeurs in Nederland te verminderen. Heb jij ook al geruime tijd vacatures open staan en worden ze maar niet vervuld? Wij bieden hulp. Ruim genomen zorgen we er in anderhalve maand voor dat er een Ruby on Rails ontwikkelaar bij je aan de slag gaat. Wil je meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij doen dit voor
Back To Top