Skip to content

NEARSHORING TARIEVEN

Personal Programmer werkt met andere nearshoring tarieven dan het gemiddelde nearshoring bureau. Bij ons betaal je een vaste fee, per programmeur per maand, en het maandsalaris van de betreffende programmeur.

Transparant

Transparantie over de volledige kosten is voor onze klanten ontzettend belangrijk. Bij ons betaal je een vast nearshoring tarief wat gesplitst is in: onze maandelijkse fee per programmeur en het maandsalaris van de programmeur. Onze klanten willen namelijk precies weten wat hun programmeur verdiend en willen deze ook per jaar opslag kunnen geven. Onze fee staat los van het salaris en is altijd gebaseerd op een vast bedrag.

Salarissen

Gezien wij iedere programmeur voor onze klanten op maat zoeken, geeft dit ook de gelegenheid om een salaris te bespreken. Wij doen dit samen met zowel programmeur als klant. Salarissen zijn altijd afhankelijk van de persoon, maar hieronder vind je in ieder geval een indicatie.

Het betreft hier het bruto salaris inclusief werkgeverslasten. De salarissen zijn gemiddelden in de IT-sector in Macedonië.

Junior developer
€ 1200,-

1-2 jaar ervaring

Mid-level developer
€ 2500,-

3-5 jaar ervaring

Senior developer
€ 3500,-

6+ jaar ervaring

Vaste Fee

In onze maandelijkse fee zijn alle kosten berekend m.b.t. onze dienst in Macedonië. Van de payrolling van de programmeurs, hun werkplek, een gloednieuw modern kantoor, hardware tot aan het hele recruitmentproces. Makkelijk en duidelijk.

Offerte

Wil je een totaaloverzicht van wat nearshoring jou zou kosten? Geef hieronder aan waar je naar op zoek bent en ontvang een overzicht van nearshoring tarieven.

Back To Top