Ga naar hoofdinhoud

NEARSHORE TARIEVEN

Personal Programmer werkt met andere nearshore tarieven dan het gemiddelde nearshore bureau. Bij ons betaal je een vaste fee per programmeur per maand en het maandsalaris van de programmeur.

Eerst meer weten?

Transparant

Transparantie over de volledige kosten is voor onze klanten ontzettend belangrijk. Bij ons betaal je een vast bedrag wat gesplitst is in onze maandelijkse fee per programmeur en het maandsalaris van de programmeur. Onze klanten willen namelijk precies weten wat hun programmeur verdiend en willen deze ook per jaar opslag kunnen geven. Onze fee staat los van het salaris en blijft ongewijzigd gedurende de samenwerking.

Salarissen

Gezien wij iedere programmeur op maat zoeken voor onze klanten geeft dit ook de gelegenheid om een salaris te bespreken. Wij doen dit samen met programmeur en klant. Afhankelijk van het niveau waarnaar je op zoek bent verschillen de salarissen. Zie hieronder een indicatie.

Het betreft hier bruto salaris inclusief werkgeverslasten. De salarissen zijn  gemiddelden in de IT-sector in Macedonië.

Junior developer
€ 1000,-
1-2 jaar ervaring
Mid-level developer
€ 2200,-
3-5 jaar ervaring
Senior developer
€ 3000,-
6+ jaar ervaring

Vaste Fee

In onze maandelijkse fee zijn alle kosten berekend m.b.t. onze dienst in Macedonië. Van de payrolling van de programmeurs, hun werkplek, inspirerende kantoren, hardware tot aan het hele recruitmentproces. Makkelijk en duidelijk.

Offerte

Wil je een totaaloverzicht van wat nearshoring jou zou kosten? Geef hieronder aan waar je naar op zoek bent.

[caldera_form id=”CF5ba0b256c4ec8″]
Back To Top