Over ons

Over ons

De dienst Personal Programmer is ontstaan na het aanhoudende probleem van veel bedrijven in Nederland om goede programmeurs te vinden. In Nederland is er een tekort aan programmeurs en volgens prognoses wordt dit tekort alleen maar groter. Daarnaast zijn de voordelen van een eigen team over de grens gewoonweg te gunstig voor ieder IT-bedrijf in Nederland.

Zo begon het!

Personal Programmer is in 2009 in Utrecht gestart door twee ondernemers die zelf dit probleem ondervonden. De oplossing werd, gezien de afkomst van één van de ondernemers, gezocht en gevonden in Macedonië. Daar zijn wij inmiddels hard opweg de nummer 1 werkgever in de IT te worden. Een organisatie waar iedere programmeur wil werken. Zij willen een carrière bouwen bij één van onze Nederlandse klanten. Personal Programmer richt zich op het ondersteunen van de Nederlandse IT-markt door het leveren van programmeurs.

Onze doelen:
1. Het tekort aan Nederlandse programmeurs in Nederland opvullen met kwalitatieve programmeurs in Macedonië en op deze wijze zorgen dat Nederlandse organisaties blijven groeien.

2. De nummer 1 werkgever in de IT-sector in Macedonië worden. Zo blijven wij een stabiele organisatie waar iedere programmeur graag wilt werken.

overons


Het team