Skip to content

Macedonië kent zoveel programmeer talent dat staat te springen om aan de slag te gaan. Hier kunnen we dat goed gebruiken met het tekort aan programmeurs.

Nearshoring moet een lange termijn strategie zijn die je inzet om jouw organisatie te laten groeien. Eerlijk en transparant, waarin jij alle controle hebt.

Het begin van Personal Programmer

Het persoonlijke aspect in zaken doen is voor ons altijd al belangrijk geweest. In 2009 runden wij een succesvol webdevelopment bureau met een vaste klantenkring dat een groeispurt doormaakte. Het bedrijf leunde op haar programmeerwerkzaamheden en we waren constant op zoek naar talent. Dat jaar kwamen we in aanraking met het probleem van het tekort aan programmeurs in Nederland en stagneerde de groei van onze organisatie. Martin heeft zijn roots in Macedonië liggen en kende daar veel talent. Wat als we onze groei in Macedonië gaan verwezenlijken? We waren dusdanig lang aan het wachten op nieuwe medewerkers dat de beslissing snel genomen werd. Het werkte fantastisch voor ons.

 

Andere organisaties helpen

Eenmaal werkend met een team in Macedonië bereikte ons verhaal ook andere ondernemers in de omgeving en deze kwamen naar ons met de vraag, kan er ook iemand voor mij in jullie kantoor en kunnen jullie dat regelen? Zo ontstond in een notendop de dienst van Personal Programmer met de belangrijkste taak dat onze klanten hun organisatie wilden laten groeien met Macedonische programmeurs en niet tijdelijk inhuren.

Volledig transparant
nearshore model

Wij wilden de niet transparante nearshoring markt openbreken door volledig inzicht te geven in hoe een nearshoring bureau werkt en waar de kosten precies heen gaan. Wat zijn de salarissen van de programmeurs, wat is onze fee en hoe is die opgedeeld. Wil je de arbeidscontracten van de programmeurs zien? Geen probleem! Het is belangrijk voor jouw organisatie om dit te weten, het is jouw groei met jouw mensen dus krijg je overal inzicht in.

Sinds 2012 besteden wij onze tijd volledig aan Nearshoring en het ondersteunen van onze klanten om hun organisaties een boost te geven. Het Personal Programmer team is inmiddels ook gegroeid.

Onze visie en missie leeft binnen onze organisatie
  • Het verbinden van Macedonisch IT talent met het Nederlandse MKB
  • En het afrekenen met de troebele nearshoring markt met veel te hoge fees en lage salarissen
  • Persoonlijke samenwerking

Kennismaken?

Laten we eens vrijblijvend kennismaken. We komen graag bij je langs om nearshore mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken voor nu of in de toekomst.

Back To Top