Skip to content

ANDROID PROGRAMMEUR GEZOCHT?

Nearshoring is de oplossing! Wij helpen je jouw development team uit te breiden, met vaste Android programmeurs vanuit Macedonië.

Unieke nearshoring dienst

Met onze unieke nearshoring dienst bieden wij onze klanten de mogelijkheid om Android programmeurs op afstand aan te nemen. In Macedonië om precies te zijn. Deze Android programmeurs werken dedicated voor jou en zien zichzelf als onderdeel van jouw organisatie. Het is een lange termijn strategie die je inzet om jouw organisatie te laten groeien. Gezien onze jaren ervaring in nearshoring zijn er inmiddels heel wat Nederlandse bedrijven die dagelijks met hun eigen programmeurs in Macedonië werken en niet meer zonder willen.

Jouw eigen Android programmeurs in Macedonië

Lange termijn strategie voor groei van jouw bedrijf

Jaren ervaring in nearshoring, velen gingen je voor

Waarom nearshoring via ons?

Vind je het lastig een geschikte Android programmeur te vinden ter versterking van je team? Personal Programmer helpt je hier graag bij. Een goede Android programmeur heeft vele vaardigheden, zoals graphics, user interface, debugging tools en databases, onder de knie. Android is een groeiend platform en is gebaseerd op Linux met gebruik van onder andere Java en XML technieken. Wij werven het talent waar je naar op zoek bent en zorgen dat ze fulltime voor jouw organisatie aan de slag gaan vanuit Macedonië.

Kwaliteit

Hoogopgeleide Android programmeurs die je zelf selecteert naar jouw wensen.

Aanbod

Voldoende aanbod, zodat jouw bedrijf makkelijk kan opschalen.

Flexibel

Opzegtermijn is altijd twee maanden.

Voordelig

Bespaar tot wel 40% op je kosten ter vergelijking met Nederland.

Mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag eens langs om kennis te maken.

Voordelen

Universitair afgestudeerde Android programmeurs

Engels sprekende Android programmeurs

Tot 40% voordeliger dan een Android programmeur in Nederland

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

Flexibel contract met twee maanden opzegtermijn

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil

Nearshoring referenties
Onze Kantoren

Aerodrom Kantoor

Office Aerodrom 3
Bar Ontvangsthal Kantoor

Vlae Kantoor

Outsourcing betekenis
Nearshoring office photo
Meer informatie

Personal Programmer levert lange termijn remote Android developers vanuit Macedonië. Jouw eigen programmeurs die op fulltime basis voor je werken, als extensie van je Nederlandse organisatie. Jij bepaalt het salaris, de vakantiedagen en de manier van werken. Wij ontzorgen op het gebied van alle administratieve en facilitaire zaken in het buitenland.

Waarom een Android specialist inhuren via Personal Programmer?

Wij komen dagelijks in contact met organisaties die op zoek zijn naar een programmeerteam of juist een enkele programmeur in Macedonië. Naast ons ruime aanbod in diverse programmeurs, de flexibele contracten en de kostenbesparing zijn er nog een aantal redenen om voor een specialist via Personal Programmer te kiezen:

  • Je eigen Android developer
  • Werken met getalenteerde specialisten
  • De randzaken verzorgen wij

Jij begeleidt zelf je Android developer(s). Heeft je team hulp nodig dan ondersteunen wij. Personal Programmer is gespecialiseerd in IT-personeel en heeft veel ervaring op het gebied van nearshoring. Jij legt de focus op het project en wij nemen randzaken op ons.

Je eigen flexibele Android programmeur

Een groot voordeel zijn de flexibele contracten. Gaat het goed met je bedrijf dan is opschalen belangrijk, maar net zo belangrijk is downschalen als het even iets minder gaat. In Nederland heb je deze flexibiliteit niet. Dit is met nearshoring wel mogelijk. Ook prettig is dat jij inzicht hebt in de salarissen van de programmeurs, het zijn immers jouw vaste medewerkers. Voor alle administratieve en facilitaire zaken wordt een vaste fee gevraagd. De maandelijkse kosten zijn in totaal 40% goedkoper dan de kosten die je in Nederland kwijt zou zijn. Wij zijn jaren geleden met Personal Programmers begonnen om de tekorten van het aantal programmeurs in Nederland te verminderen. Staan er bij jou ook al geruime tijd vacatures uit en worden ze maar niet vervuld? Wij bieden hulp en helpen je groeien. Binnen anderhalve maand zorgen we ervoor dat er iemand voor je aan de slag gaat. Wil je meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Back To Top