Skip to content

In Macedonië zijn er veel nearshore developers die graag voor internationale bedrijven werken. Het zijn hardwerkende en loyale mensen met een universitaire opleiding en zeer goede beheersing van de Engelse taal.

Over onze nearshore developers

Bij Personal Programmer werken we met zeer kwalitatieve nearshore developers van diverse technologieën. Iedere nearshore developer is aangenomen voor een specifieke klant en werkt daar, op dedicated basis, jaren voor. Met high-end software van onze klanten en onze goede zorg zijn het tevreden programmeurs die goed uitgedaagd worden en niet gauw vertrekken. Daarnaast bepaal je zelf hun salaris en heb je dus een goede indicatie hoe tevreden ze daarover zijn. Dit zijn alle ingrediënten voor een lange termijn samenwerking waar je op kunt bouwen.

Kwalitatieve nearshore developers

Veel verschillende technologieën

Loyale hardwerkende mensen

Vladimir Medarski

Here I have the opportunity to negotiate my salary and terms of working with the client directly. Combined with the flexible working hours and the chance to improve my knowledge every day, makes me very happy at my job

Front-end Developer

Kiril Spasovski

The client is super fun, they are relaxed guys and we’re working on interesting projects. We take many trips to The Netherlands to visit the company in Utrecht.

Android Developer

Bij Personal Programmer

Gezien wij het geheel faciliteren is het van uiterst belang dat wij ons inzetten voor de best mogelijke werkomgeving voor de developers. Het is onze visie om de leukste werkplek in Skopje te zijn. Door middel van bedrijfsuitjes, teambuilding events, top hardware, loyalty plans, etc proberen wij wat extra te doen voor de developers bij ons op kantoor.

Teambuilding Event Escape Room
Teambuilding Event - Marathon
Loyalty Plan Rank Mythic Employee
Teambuilding Event - Greece
Loyalty Plan Honored Rank Employee
Teambuilding Event Mountains

Wil je ook nearshore developers aannemen in Macedonië? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Momenteel zoeken we:

QA Engineer for expanding client

PHP developer with a focus on WordPress

ColdFusion developer

.NET developers wanted for great opportunity at Canadian client

Experienced Android developer

Experienced Python developer

Frontend developer for big American client

Back To Top