Skip to content

Programmeurs zijn onmisbaar om je bedrijf naar andere hoogten te brengen. Wanneer er dan een tekort aan programmeurs heerst is dit zorgelijk. Om deze reden wordt het steeds populairder om buiten de grenzen van Nederland te kijken. Zo komen bedrijven bij ons terecht.

Unieke nearshoring dienst

Met onze unieke nearshoring dienst bieden wij onze klanten de mogelijkheid om programmeurs op afstand aan te nemen. In Macedonië om precies te zijn. Deze programmeurs werken dedicated voor jou en zien zichzelf als onderdeel van jouw organisatie. Het is een lange termijn strategie die je inzet om jouw organisatie te laten groeien. Gezien onze jaren ervaring in nearshoring zijn er inmiddels heel wat Nederlandse bedrijven die dagelijks met hun eigen programmeurs in Macedonië werken en niet meer zonder willen.

Jouw eigen dedicated programmeurs in Macedonië

Lange termijn strategie voor groei van jouw bedrijf

Jaren ervaring in nearshoring, velen gingen je voor

Wij ontzorgen op alles omtrent Macedonië

Relatief dichtbij, geen tijdsverschil

Kantoor, werkplek en hardware regelen wij

We zorgen voor tevreden en gelukkige programmeurs

Wat bieden wij precies?

Bij ons kan je een programmeur of een heel team aannemen. Wij ontzorgen jou op alles aan de kant van Macedonië zodat jij je op het werk kan focussen. We hebben kantoren in de hoofdstad Skopje op 2,5 uur vliegen en zonder tijdsverschil. Hier krijgen de programmeurs de best mogelijke werkplek inclusief hardware en alles wat ze nodig hebben. Naast het faciliteren regelen wij ook alle administratie en zorgen wij voor tevreden en gelukkige programmeurs door goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne inspirerende werksfeer.

Waar ligt jouw rol?

Jouw rol moet gelijk zijn aan de rol die je speelt bij jouw programmeurs in Nederland. Jij bent in controle op alles wat er gebeurd. Je ondersteund bij het selecteren van de juiste mensen, je bepaalt hun salaris en stuurt ze dagelijks zelf aan. Je hanteert jouw manier van werken en methodieken en evalueert hun prestaties.

Heb zelf alle controle

Selecteer en test jouw eigen kandidaten

Hanteer jouw manier van werken

Geen lang openstaande vacatures

Gemakkelijk up- en downscalen

Veel technologieën beschikbaar

Wat zijn de voordelen?

De prognoses zijn dat het tekort aan programmeurs alleen maar groter wordt. In plaats van tijdelijk uitbesteden kan je bij onze dienst lange termijn groeien. Afgestemd op hoe hard je bedrijf groeit is het bij ons gemakkelijk up- en downscalen, wat ten goede komt aan de flexibiliteit van jouw bedrijf. Daarnaast verbreedt je de kennis binnen je organisatie met technologie naar keuze door het aannemen van getalenteerde programmeurs.

Kosten

Nearshoring komt het best tot zijn recht op de lange termijn en bij een open en transparante constructie. Dit is de reden dat wij geen projecten doen en geen uurtarief hanteren.

Bij Personal Programmer betaal je de salarissen van de programmeurs en een vaste fee per programmeur per maand. Op deze wijze kunnen wij onafhankelijk advies geven over personeelszaken zoals salarisverhoging en bonussen zonder dat onze fee daarmee omhoog gaat. Dit is cruciaal voor een open en eerlijke lange termijn samenwerking.

Het gehele oriëntatie- en sollicitatieproces is vrijblijvend. Er komen pas kosten kijken vanaf de eerste werkdag van jouw programmeur.

Open en transparante business constructie

Een vaste maandelijkse fee, geen uurtarief

Vrijblijvend tot aan de eerste werkdag

Bepaal zelf de salarissen met de programmeurs

Interesse?

Is dit waar je naar op zoek bent of kan dit in de toekomst interessant zijn? Laten we dan nu kennismaken en de mogelijkheden bespreken voor jouw bedrijf.

Back To Top