skip to Main Content

Personal Programmer helpt je jouw development team uit te breiden, met vaste Delphi specialisten vanuit Macedonië

  1. Vertel ons wat je zoekt
  2. Wij zoeken de beste talenten
  3. Je team is startklaar

Universitar afgestudeerde talenten.

Engels sprekende, getalenteerde programmeurs.

Tot 40% voordeliger dan een programmeur in Nederland.

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

Flexible contract met twee maanden opzetermijn.

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

Delphi programmeur

Heb je een vacature openstaan met de tekst: Delphi developer gezocht? Maar krijg je maar geen respons of kun je geen geschikte ervaren kandidaat vinden? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Via Personal Programmer heb je namelijk wel snel een Delphi developer in dienst. Ben je benieuwd hoe dit kan? We leggen het je graag uit.

Delphi specialist inhuren

In Nederland zijn er maar weinig Delphi specialisten die beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt. Personal Programmer weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om een geschikte kandidaat te vinden voor jouw vacature. Een manier om toch aan personeel te komen is aan de hand van nearshoring. Met nearshoring besteed je de werknemerstaken uit aan iemand over de grens. Zo kun je dus eenvoudig een Delphi specialist inhuren voor jouw onderneming. Via Personal Programmer kom je in contact met Delphi developers in Macedonië. Wij zorgen ervoor dat we een geschikte werknemer voor jouw bedrijf vinden. Daarnaast ondersteunen we je met het onderhandelen over salaris, vakantiedagen en dergelijke. De werknemer komt wel in dienst van jouw bedrijf, maar werkt dus vanaf een andere plek.

Voordelig

Hoewel je in Nederland vaak hoge kosten betaalt voor een developer, neem je via Personal Programmer een Delphi developer aan tegen 40% van de kosten die je in Nederland betaalt. Zo kun je dus wel heel voordelig nieuw personeel aannemen. Daarnaast zit je niet vast aan je nieuwe werknemer, want de overeenkomst is altijd met twee maanden op te zeggen. Natuurlijk is het wel mogelijk om bijvoorbeeld tien jaar met iemand in zee te gaan. Mits deze natuurlijk voldoet aan alle wensen en eisen. Maar zoiets kan je natuurlijk helemaal zelf bepalen.

Binnen no time een Delphi programmeur gevonden

Krijg je ook geen respons op jouww vacature met de tekst Delphi programmeur gezocht? Neem dan vandaag nog contact op met Personal Programmer en je hebt binnen no time een Delphi developer gevonden.

Vragen of een Prijsopgave?

Expertise

.NET
Java
JavaScript
Android
iOS
PHP

Over ons

Toen wij begonnen met Personal Programmer zochten we developers voor onszelf. Wij hadden inzicht in alles wat er gebeurde en waar iedere euro aan besteed werd. We onderhandelden over salarissen en bepaalde de manier van werken. Toen wij voor andere bedrijven aan de slag gingen met het opzetten van programmeer teams wilden wij hen dezelfde voordelen geven als wij die hadden.

Zo is onze dienst ook voor onze klanten volledig transparant. Op deze wijze weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij vragen één vaste fee per maand voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal jij zelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Zo houden we alle kosten inzichtelijk en heb jij alle touwtjes in handen.

Gegevens

 Rijnzathe 9
 3454 PV De Meern
 +31(0)30 – 247 91 61
 [email protected]
Back To Top