skip to Main Content

Personal Programmer helpt je jouw development team uit te breiden, met vaste specialisten vanuit Macedonië

  1. Vertel ons wat je zoekt
  2. Wij zoeken de beste talenten
  3. Je team is startklaar

Universitair afgestudeerde talenten.

Engels sprekende, getalenteerde programmeurs.

Tot 40% voordeliger dan een programmeur in Nederland.

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

Flexible contract met twee maanden opzetermijn.

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

Personal Programmer is niet zomaar een ICT detacheringsbureau. Wij detacheren namelijk de beste hoogopgeleide ICT programmeurs en specialisten. Het vinden van goed ICT personeel kan een flinke klus zijn, goed personeel is in Nederland schaars, gelukkig helpen we je hier graag bij. Heb jij op korte termijn een developer of programmeur nodig? Wij regelen het voor je. Hoe? Vanuit Macedonië schakelen we experts in die jou helpen de juiste ondersteuning te bieden.

Specialisten inhuren op afstand

Personal Programmer is de specialist op het gebied van nearshoring van ICT personeel. Nearshoring houdt in dat zakelijke activiteiten worden uitbesteed aan een organisatie in een relatief dichtbijgelegen ander land met lagere lonen. Onze specialisten kun je zien als een verlenging van je organisatie. Zij werken op basis van jouw wensen vanuit onze kantoren in Macedonië. Zonder last te hebben van hoge kosten heb je toch je eigen fulltime team tot je beschikking staan. Kies je voor ICT’ers van Personal Programmer, dan geniet je van de volgende voordelen:

  • Universitair afgestudeerde talenten
  • Engels sprekende, getalenteerde programmeurs
  • Tot 40% voordeliger dan een programmeur uit Nederland
  • Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden
  • Flexibel contract met twee maanden opzegtermijn
  • 2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

ICT’ers voor jouw organisatie

Zodra wij onze zoektocht starten kijken we naar een ICT’er die qua ervaring en specialisatie perfect aansluit bij jouw organisatie. Al onze werknemers beschikken over de Engelse taal en hebben de beste werkmentaliteit. Dankzij onze diensten heb je niet langer last van een tekort aan hoogopgeleide specialisten.

Een van onze specialisten aan jouw team toevoegen?

Personal Programmer is hét detacheringsbureau voor ICT. De diensten die wij voor klanten aanbieden zijn volledig transparant. Je weet precies waar je aan toe bent. We vragen per maand een vaste fee voor de diensten per programmeur. Wij zorgen voor inzichtelijke kosten en jij hebt de touwtjes in handen. Een goede kandidaat vinden is voortaan geen probleem meer. Wil je een van onze ICT specialisten aan jouw team toevoegen? Neem direct contact op, we bespreken de mogelijkheden graag met je.

Vragen of een Prijsopgave?

* Deze velden zijn verplicht

Expertise

.NET
Java
JavaScript
Android
iOS
PHP

Over ons

Toen wij begonnen met Personal Programmer zochten we developers voor onszelf. Wij hadden inzicht in alles wat er gebeurde en waar iedere euro aan besteed werd. We onderhandelden over salarissen en bepaalde de manier van werken. Toen wij voor andere bedrijven aan de slag gingen met het opzetten van programmeer teams wilden wij hen dezelfde voordelen geven als wij die hadden.

Zo is onze dienst ook voor onze klanten volledig transparant. Op deze wijze weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij vragen één vaste fee per maand voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal jij zelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Zo houden we alle kosten inzichtelijk en heb jij alle touwtjes in handen.

Gegevens

 Rijnzathe 9
 3454 PV De Meern
 +31(0)30 – 247 91 61
 [email protected]
Back To Top