skip to Main Content

Personal Programmer helpt je jouw development team uit te breiden, met vaste specialisten vanuit Macedonië

  1. Vertel ons wat je zoekt
  2. Wij zoeken de beste talenten
  3. Je team is startklaar

Universitair afgestudeerde talenten.

Engels sprekende, getalenteerde programmeurs.

Tot 40% voordeliger dan een programmeur in Nederland.

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

Flexible contract met twee maanden opzetermijn.

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

Vind je het ook lastig goed IT personeel te vinden in Nederland? Personal Programmer biedt hulp. Wij zijn een gespecialiseerd IT detacheringsbureau en helpen jou de juiste developer of engineer te vinden voor je team. Wij weten als geen ander dat IT specialisten schaars zijn in Nederland. Dankzij onze diensten is dit geen enkel probleem meer.

Wat is nearshoring?

Dankzij de nearshore faciliteiten van Personal Programmer heb je niet meer te maken met het tekort aan hoogopgeleide developers in Nederland. Maar wat is nearshoring precies? Wij gaan voor je op zoek naar een specialist over de grens, namelijk in Macedonië. Uiteraard letten we er altijd goed op dat onze werknemers goed passen bij jouw organisatie. Je kunt je zoektocht dus met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Voordelen IT detachering

Kiezen voor IT detachering brengt vele voordelen met zich mee. Je vindt snel gespecialiseerd personeel. Daarnaast hoef je zelf geen tijd meer te besteden aan het zoeken naar werknemers die aansluiten op jouw wensen. Het team van Personal Programmer gaat graag voor je aan de slag. Ons personeel woont en werkt vanuit Macedonië. In tegenstelling tot Nederland is goed IT personeel hier niet schaars en zijn de kosten daardoor lager. Op deze manier kun je tot wel 40% op werknemerskosten besparen. Jij bepaalt het salaris, wij onderhandelen voor je met de werknemer. Een ander groot voordeel is dat je niet meteen vast zit een IT specialist. Een overeenkomst is na twee maanden opzegbaar. Erg ideaal dus indien je op zoek bent naar een tijdelijke werknemer.

Proefopdracht

We snappen dat je wellicht wilt weten of onze werknemer geschikt is. Het is mogelijk je potentiele werknemer een proefopdracht te geven om erachter te komen dat de persoon in kwestie goed weet om te gaan met de werkzaamheden. Een iOs, Android, Java of Delphi developer dient natuurlijk verstand van zaken te hebben, wij verzekeren je alvast dat u van onze IT specialisten het beste kunt verwachten!

IT’er gezocht?

Heb jij al enige tijd een IT vacature open staan, maar komt er maar geen respons op? Schakel dan Personal Programmer in en wij zorgen ervoor dat je op zeer korte termijn jouw nieuwe teamlid kunt verwelkomen. Benieuwd naar onze werkwijze of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen als IT detacheringsbureau? Neem vandaag nog contact met ons op!

Vragen of een Prijsopgave?

* Deze velden zijn verplicht

Expertise

.NET
Java
JavaScript
Android
iOS
PHP

Over ons

Toen wij begonnen met Personal Programmer zochten we developers voor onszelf. Wij hadden inzicht in alles wat er gebeurde en waar iedere euro aan besteed werd. We onderhandelden over salarissen en bepaalde de manier van werken. Toen wij voor andere bedrijven aan de slag gingen met het opzetten van programmeer teams wilden wij hen dezelfde voordelen geven als wij die hadden.

Zo is onze dienst ook voor onze klanten volledig transparant. Op deze wijze weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij vragen één vaste fee per maand voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal jij zelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Zo houden we alle kosten inzichtelijk en heb jij alle touwtjes in handen.

Gegevens

 Rijnzathe 9
 3454 PV De Meern
 +31(0)30 – 247 91 61
 [email protected]
Back To Top