skip to Main Content

Personal Programmer helpt je jouw development team uit te breiden, met vaste specialisten vanuit Macedonië

  1. Vertel ons wat je zoekt
  2. Wij zoeken de beste talenten
  3. Je team is startklaar

Universitair afgestudeerde talenten.

Engels sprekende, getalenteerde programmeurs.

 

Tot 40% voordeliger dan een programmeur in Nederland.

 

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

 

Flexible contract met twee maanden opzetermijn.

 

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

 

Met de techniek en economie van tegenwoordig neemt de globalisering van het werkveld alleen maar toe. Het uitbesteden van diensten is dan een logische stap, wat resulteert in een kostenbesparing en meer efficiëntie. Bij Personal Programmer helpen we je met de weg naar succes. Wil je jouw bedrijf laten groeien maar heb je daar in Nederland niet de juiste mensen voor? Zoek en vind ze dan over de grens. Bij Personal Programmer werken we samen met ontwikkelaars in Macedonië. Je neemt jouw offshore php developer aan op fulltime basis, jij bepaalt het salaris en de vakantiedagen. Op deze manier beschik je over een fulltime team met specialisten zonder last te hebben van hoge opstartkosten.

De voordelen van Personal Programmers

Bij Personal Programmer zijn de werknemers universitair geschoold en spreken vloeiend Engels. De kosten zijn tot 40% voordeliger dan een programmeur uit Nederland. En je profiteert van een flexibel contract met twee maanden opzegtermijn. Heb je de keuze gemaakt om samen te werken met ons? Dan gaan wij op zoek naar een offshore php-developer die perfect aansluit op jouw organisatie. De communicatie gaat makkelijk, want de programmeurs spreken vloeiend Engels. En de specialisten beschikken over een proactieve houding en kunnen snel schakelen. Met een vliegtijd van 2,5 uur ben je relatief dichtbij en ervaar je geen tijdsverschil. Zo kun je altijd jouw opdrachten goed communiceren, om het beste eruit te halen. En dan nog de kwaliteit: de kwaliteit van programmeurs is bij offshore hoger dan in Nederland. Dit vertaalt zich naar succes op langere termijn. De reden van offshore development? Er moet nieuwe kennis worden ingezet, die in Nederland niet gevonden kan worden. Succes gegarandeerd!

Capaciteiten van de ontwikkelaars

Waarom kiezen voor offshore php development? De kostenbesparing is het belangrijkste voordeel van het uitbesteden van de diensten. Maar de opbrengsten zijn nog vele malen hoger dan alleen de kostenbesparing. Systemen kunnen bijvoorbeeld sneller gerealiseerd worden, de systemen krijgen hogere technische kwaliteiten en de systemen bevatten minder fouten. Daarnaast profiteer je van lagere onderhoudskosten en worden projecten beter aangestuurd. Het offshore uitbesteden vereist een gestructureerde manier van werken, wat een positieve invloed heeft op de eigen organisatie.

Ruime ervaring in het vakgebied

Bij Personal Programmer is al vele jaren actief en beschikt over ruime ervaring die bij veel organisaties bewezen is. Klanten spreken van een persoonlijke aanpak en betrokkenheid. “Het team van offshore php developers is inmiddels uitgebreid en wordt gezien als een onderdeel van het bedrijf”. Daarnaast onderschrijven klanten ook de capaciteiten van de ontwikkelaars; ze zijn hoogopgeleid en hebben ruime ervaringen, waardoor er voor elke klant een passende ontwikkelaar is. Het kan een hele klus zijn om een geschikte kandidaat te vinden om jouw werkzaamheden uit te besteden. Gelukkig heb je hier geen last meer van met de ontwikkelaars van Personal Programmer. Door de efficiënte geografische ligging kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden tegen lage kosten.

Samenwerken met Personal Programmer?

Dankzij de transparante service weet je bij Personal Programmer precies waar je aan toe bent en heb je zelf de touwtjes in handen. Wil je jouw team versterken met een offshore php developer? Neem dan contact op met Personal Programmer om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en wat het kostenplaatje is. Om te krijgen wat u wil, moet u eerst weten wat u wil. En daar zorgen we voor! Door een uitstekende klantenservice krijg je snel antwoord op jouw vragen en wordt je direct geholpen als er problemen zijn.

Vragen of een Prijsopgave?

Expertise

.NET
Java
JavaScript
Android
iOS
PHP

Over ons

Toen wij begonnen met Personal Programmer zochten we developers voor onszelf. Wij hadden inzicht in alles wat er gebeurde en waar iedere euro aan besteed werd. We onderhandelden over salarissen en bepaalde de manier van werken. Toen wij voor andere bedrijven aan de slag gingen met het opzetten van programmeer teams wilden wij hen dezelfde voordelen geven als wij die hadden.

Zo is onze dienst ook voor onze klanten volledig transparant. Op deze wijze weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij vragen één vaste fee per maand voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal jij zelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Zo houden we alle kosten inzichtelijk en heb jij alle touwtjes in handen.

Gegevens

   Rijnzathe 9
  3454 PV De Meern
  +31(0)30 – 247 91 61
  [email protected]
Back To Top