Skip to content

PLC developer gezocht?

Heb jij er ook moeite mee om een geschikte PLC developer te vinden die de werkzaamheden uitvoert zoals jij dat wil en die een ware aanvulling voor je organisatie is? Geen zorgen. Bij Personal Programmer zorgen we ervoor dat er binnen anderhalve maand een developer voor je aan de slag gaat. De werkzaamheden van een PLC programmeur gaat verder dan alleen het programmeren van PLC’s. Hij zorgt ervoor dat de machines in werking worden gesteld en voert controles uit. Ook eventuele storingen lost een PLC developer op. Personal Programmer werft talent voor je dat fulltime vanuit Macedonië voor jouw organisatie aan de slag gaat.

Wij bieden

Universitar afgestudeerde talenten.

 

Engels sprekende, getalenteerde programmeurs.

 

Tot 40% voordeliger dan een programmeur in Nederland.

 

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

 

Flexible contract met twee maanden opzetermijn.

 

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

 

[vc_separator align=”align_left” css=”.vc_custom_1505557750777{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 15px !important;}”]

Gegevens

   Rijnzathe 9
  3454 PV De Meern
  +31(0)30 – 247 91 61
  [email protected]
[vc_separator css=”.vc_custom_1505556193041{padding-top: 25px !important;padding-bottom: 15px !important;}”][vcex_testimonials_carousel items=”1″ tablet_items=”2″ mobile_landscape_items=”1″ timeout_duration=”10000″ excerpt=”true”]

Onze werkwijze

Wij hanteren een simpel 3-stappen systeem om u te helpen de beste programmeurs te vinden.

[vc_single_image image=”1347″]

Expertise

.NET
Java
JavaScript
Android
iOS
PHP

Vragen of een Prijsopgave?

[vcex_form_shortcode] [caldera_form id=”CF59c3920b2be9a”] [/vcex_form_shortcode][vc_separator align=”align_left” css=”.vc_custom_1505411495964{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 10px !important;}”]

Voordelen van onze service

Flexibel

(opzeggen in 2 maanden)

Voordelig

(tot 40% voordeliger)

Kandidaten

(wij leveren ze)

Faciliteren

(top kantoren en werkplekken)

Hardware

(wij regelen hardware)

Verzekeringen

(bij langdurige ziekte)

Groeipotentie

(gemakkelijk up- en downscalen)

Over ons

Toen wij begonnen met Personal Programmer zochten we programmeurs voor onszelf. Wij hadden inzicht in alles wat er gebeurde en waar iedere euro aan besteed werd. We onderhandelden over salarissen en bepaalde de manier van werken. Toen wij voor andere bedrijven aan de slag gingen met het opzetten van programmeer teams wilden wij hen dezelfde voordelen geven als wij die hadden.

Zo is onze dienst ook voor onze klanten volledig transparant. Op deze wijze weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij vragen één vaste fee per maand voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal jij zelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Zo houden we alle kosten inzichtelijk en heb jij alle touwtjes in handen.

Personal Programmer levert lange termijn remote Javascript developers vanuit Macedonië. Jouw eigen programmeurs die op fulltime basis voor je werken, als extensie van je Nederlandse organisatie. Jij bepaalt het salaris, de vakantiedagen en de manier van werken. Wij ontzorgen op het gebied van alle administratieve en facilitaire zaken in het buitenland.

Het team

[vcex_staff_grid columns=”2″ columns_gap=”10″ equal_heights_grid=”true” order=”ASC” orderby=”date” thumb_link=”nowhere” img_size=”full” img_hover_style=”opacity” title_tag=”h4″ title_link=”nowhere” position=”true” social_links=”true” social_links_style=”flat-color-round” excerpt=”false” read_more=”false” include_categories=”57″ columns_responsive_settings=”tl:2|tp:2|pl:2|pp:1″]

Waarom een PLC specialist via Personal Programmer inhuren?

Regelmatig komen wij in contact met bedrijven die een goede programmeur in Macedonië kan gebruiken. Grote voordelen die hiermee gepaard gaan zijn het ruime aanbod programmeurs, flexibele contracten en de kostenbesparing. Dit is nog niet alles, er zijn nog een aantal redenen om voor een PLC ontwikkelaar via ons in te huren:

  • Je eigen PLC developer
  • Werken met getalenteerde specialisten
  • De randzaken verzorgen wij

Zelf bied je begeleiding aan je PLC developer. Indien je team ondersteuning nodig heeft helpen wij. Nearshoring van IT-experts is ons specialisme. Jij legt de focus op je nieuwe PLC developer en het project en wij regelen alle randzaken voor je.

Jouw PLC programmeur in vast dienstverband

De flexibele contracten die we bieden bij Personal Programmer zijn een groot voordeel. Indien het goed gaat met een bedrijf is opschalen wel zo prettig. Gaat het net even wat minder, dan is downschalen net zo belangrijk. Vaak beschik je niet over deze flexibiliteit in Nederland. Bij ons is dit wel mogelijk. Daarnaast is het ook fijn dat de salarissen van je programmeurs inzichtelijk zijn. Voor de administratieve en facilitaire zaken vragen we een fee. In totaal zijn de maandelijkse kosten 40% goedkoper dan de kosten die je in Nederland kwijt zou zijn. Jaren geleden zijn we gestart met Personal Programmers om het tekort aan gespecialiseerde programmeurs drastisch te verminderen. Heb jij ook al een tijd vacatures voor programmeurs uit, maar worden ze niet vervuld? Wij helpen je hier graag bij en zorgen voor groei van je onderneming. Binnen anderhalve maand is er een PLC ontwikkelaar die voor je aan de slag gaat vanuit ons kantoor in Macedonië. Wil je meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Back To Top