skip to Main Content

Personal Programmer helpt je jouw development team uit te breiden, met vaste specialisten in Macedonië

  1. Vertel ons wat je zoekt
  2. Wij zoeken de beste talenten
  3. Zij werken voor jou vanuit Skopje

Universitair afgestudeerde talenten

Perfect Engels sprekende programmeurs

Tot 40% voordeliger dan een programmeur in Nederland

Wij regelen alles aan de kant van Macedonië

Flexibel contract met twee maanden opzegtermijn

Macedonië is 2,5 uur vliegen, geen tijdsverschil

Programmeur gezocht?

Programmeurs zijn onmisbaar om je bedrijf naar andere hoogten te brengen. Wanneer er dan een tekort aan programmeurs heerst is dit zorgelijk. Om deze reden wordt het steeds populairder om buiten de grenzen van Nederland te kijken. Zo komen bedrijven bij ons terecht. Schakel Personal Programmer in en je kunt nog op korte termijn een programmeur inhuren die jouw IT werkzaamheden kan uitvoeren.

Nearshoring

Met onze unieke nearshoring dienst bieden wij onze klanten de mogelijkheid om programmeurs op afstand aan te nemen. In Macedonië om precies te zijn. Deze programmeurs werken dedicated voor jou en zien zichzelf als onderdeel van jouw organisatie. Het is een lange termijn strategie die je inzet om jouw bedrijf te laten groeien

Voordelen

Afgestemd op hoe hard je bedrijf groeit is het bij ons gemakkelijk up- en downscalen, wat ten goede komt aan de flexibiliteit van jouw bedrijf. Daarnaast verbreedt je de kennis binnen je organisatie met technologie naar keuze door het aannemen van getalenteerde programmeurs. Nearshoring is tevens een stuk voordeliger dan mensen in Nederland aannemen.

Programmeur inhuren?

Kortom: heb je een vacature openstaan met de tekst ‘programmeur gezocht’? Maar krijg je hier maar geen respons op? Tijd voor actie! Laat de zoektocht uitbesteden aan Personal Programmer via nearshoring. Zo kun je nog op korte termijn je nieuwe werknemer over de grens verwelkomen in je team. Neem dus vandaag nog contact met ons op en we gaan voor je aan de slag om een juiste kandidaat te vinden.

Vragen of een Prijsopgave?

Expertise

.NET
Java
JavaScript
Android
iOS
PHP

Over ons

Toen wij begonnen met Personal Programmer zochten we developers voor onszelf. In Nederland konden wij ze moeilijk vinden en besloten in Macedonië te kijken. Daar hadden wij inzicht in alles wat er gebeurde en waar iedere euro aan besteed werd. We onderhandelden over salarissen en bepaalde de manier van werken. Toen wij voor andere bedrijven aan de slag gingen met het opzetten van programmeer teams wilden wij hen dezelfde voordelen geven als wij die hadden.

Zo is onze dienst ook voor onze klanten volledig transparant. Op deze wijze weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij vragen één vaste fee per maand voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal jij zelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Zo houden we alle kosten inzichtelijk en heb jij alle touwtjes in handen.

Gegevens

 Rijnzathe 9
 3454 PV De Meern
 +31(0)30 – 247 91 61
 [email protected]
Back To Top