skip to Main Content

Personal Programmer helpt je jouw development team uit te breiden, met vaste specialisten vanuit Macedonië

  1. Vertel ons wat je zoekt
  2. Wij zoeken de beste talenten
  3. Je team is startklaar

Universitar afgestudeerde talenten.

 

Engels sprekende, getalenteerde programmeurs.

 

Tot 40% voordeliger dan een programmeur in Nederland.

 

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

 

Flexible contract met twee maanden opzetermijn.

 

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

 

Programmeur gezocht?

Blijven er veel IT werkzaamheden liggen? Dan is het een idee om een programmeur in te huren. Helaas is het in Nederland niet altijd even makkelijk om een programmeur te vinden, aangezien deze schaars zijn in Nederland. Gelukkig is er een manier om toch aan een programmeur te komen. Schakel Personal Programmer in en je kunt nog op korte termijn een programmeur inhuren die jouw IT werkzaamheden kan uitvoeren.

Nearshoring

Via Personal Programmer kun je nog op korte termijn een programmeur inhuren. Dit kan door middel van nearshoring. Dit houdt in dat wij voor je een programmeur zoeken over de grens in Macedonië. Hier zijn een stuk meer programmeurs beschikbaar op de arbeidsmarkt die de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Zo kun je dus de zoektocht uitbesteden aan ons en kun je je bezighouden met andere werkzaamheden.

Voordelen

Een groot voordeel van nearshoring via Personal Programmer is dus dat je dus sneller een programmeur vindt dan wanneer je deze zelf zoekt in Nederland. Daarnaast zijn Nederlandse programmeurs vaak duurder en kunt u aan de hand van nearshoring tot 40% besparen op werkkosten. Daarbij hoef je niet lang vast te zitten aan een nieuwe werknemer, want de overeenkomst is altijd met twee maanden opzegbaar. Uiteraard kiezen we alleen kandidaten uit voor de functie waarvan wij denken dat ze voldoen aan jouw eisen en wensen. Daarnaast kun je de kandidaten altijd een opdracht uit laten voeren zodat je zeker weet dat ze over de juiste kennis beschikken.

Programmeur inhuren?

Kortom: heb je een vacature openstaan met de tekst ‘programmeur gezocht’? Maar krijg je hier maar geen respons op? Tijd voor actie! Laat de zoektocht uitbesteden aan Personal Programmer via nearshoring. Zo kun je nog op korte termijn je nieuwe werknemer over de grens verwelkomen in je team. Neem dus vandaag nog contact met ons op en we gaan voor je aan de slag om een juiste kandidaat te vinden.

Vragen of een Prijsopgave?

* Deze velden zijn verplicht

Expertise

.NET
Java
JavaScript
Android
iOS
PHP

Over ons

Toen wij begonnen met Personal Programmer zochten we developers voor onszelf. Wij hadden inzicht in alles wat er gebeurde en waar iedere euro aan besteed werd. We onderhandelden over salarissen en bepaalde de manier van werken. Toen wij voor andere bedrijven aan de slag gingen met het opzetten van programmeer teams wilden wij hen dezelfde voordelen geven als wij die hadden.

Zo is onze dienst ook voor onze klanten volledig transparant. Op deze wijze weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij vragen één vaste fee per maand voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal jij zelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Zo houden we alle kosten inzichtelijk en heb jij alle touwtjes in handen.

Gegevens

   Rijnzathe 9
  3454 PV De Meern
  +31(0)30 – 247 91 61
  [email protected]
Back To Top