Skip to content

Personal Programmer helpt je jouw development team uit te breiden, met vaste specialisten vanuit Macedonië

  1. Vertel ons wat je zoekt
  2. Wij zoeken de beste talenten
  3. Je team is startklaar
[vc_separator align=”align_left” css=”.vc_custom_1499181069404{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”]

Universitar afgestudeerde talenten.

 

Engels sprekende, getalenteerde programmeurs.

 

Tot 40% voordeliger dan een programmeur in Nederland.

 

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

 

Flexible contract met twee maanden opzetermijn.

 

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

 

[vc_separator align=”align_left” css=”.vc_custom_1499181069404{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”]

Webdeveloper zoeken

Als je op zoek bent naar een webdeveloper dan weet je vast dat vinden van de geschikte werknemer veel tijd in beslag kan nemen. Dit komt doordat er weinig webdevelopers beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt. Vaak krijg je geen of weinig reactie op je vacature ‘webdeveloper gezocht’ en hier kom je natuurlijk niet veel verder mee. Ben je ten einde raad? Schakel dan Personal Programmer in. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van een geschikte IT developer en dat binnen een korte tijd. Zo hoef je niet meer te stressen dat je geen werknemer kunt vinden, want wij lossen het probleem binnen no time op.

Webdeveloper inhuren

Nu vraag je je misschien af hoe het nu kan dat wij wel een webdeveloper kunnen vinden binnen een korte tijd en jij niet. Het antwoord is simpel: wij werken door middel van nearshoring. Dit houdt in dat we een netwerk hebben met developers in Macedonië. Deze developers beschikken allemaal over de juiste kennis, ervaring en diploma’s die noodzakelijk zijn om de functie uit te voeren. Als wij voor jou een developer vinden dan komt deze in dienst van jouw bedrijf, maar werkt deze over de grens. Daarnaast hoef je niet lang vast te zitten aan een nieuwe werknemer, want de overeenkomst is altijd met twee maanden opzegbaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een lange tijd in zee te gaan met de webdeveloper. Mits het natuurlijk van beide kanten bevalt. Via Personal Programmer kun je dus een webdeveloper inhuren voor zowel een korte als lange tijd.

Transparantie

Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid en daarom is onze dienst voor onze klanten volledig transparant. Hierdoor weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Maandelijks vragen wij één vaste fee per maand voor onze diensten per developer, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal je zelf en wij onderhandelen met de webdeveloper hierover. Het salaris groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Hierdoor houden we alle kosten inzichtelijk en weet je dus precies waar je aan toe bent.

Web developer gezocht?

Kortom: een web developer gezocht? Verspil dan niet meer onnodig veel tijd aan het zoeken van een kandidaat. Wij van Personal Programmer gaan maar al te vraag voor je op zoek. Neem vandaag nog contact met ons op en we helpen je verder.

Vragen of een Prijsopgave?

[vcex_form_shortcode css=”.vc_custom_1562881749172{padding-right: 30px !important;}”]
[/vcex_form_shortcode][vc_separator align=”align_left” css=”.vc_custom_1499418526917{padding-top: 15px !important;padding-bottom: 15px !important;}”]

Expertise

.NET
Java
JavaScript
Android
iOS
PHP

Over ons

Toen wij begonnen met Personal Programmer zochten we developers voor onszelf. Wij hadden inzicht in alles wat er gebeurde en waar iedere euro aan besteed werd. We onderhandelden over salarissen en bepaalde de manier van werken. Toen wij voor andere bedrijven aan de slag gingen met het opzetten van programmeer teams wilden wij hen dezelfde voordelen geven als wij die hadden.

Zo is onze dienst ook voor onze klanten volledig transparant. Op deze wijze weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij vragen één vaste fee per maand voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal jij zelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Zo houden we alle kosten inzichtelijk en heb jij alle touwtjes in handen.

Gegevens

   Rijnzathe 9
  3454 PV De Meern
  +31(0)30 – 247 91 61
  [email protected]
Back To Top