Skip to content

Personal Programmer helpt je jouw development team uit te breiden, met vaste specialisten vanuit Macedonië

  1. Vertel ons wat je zoekt
  2. Wij zoeken de beste talenten
  3. Je team is startklaar
[vc_separator align=”align_left” css=”.vc_custom_1499181069404{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”]

Universitair afgestudeerde talenten.

Engels sprekende, getalenteerde programmeurs.

 

Tot 40% voordeliger dan een programmeur in Nederland.

 

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

 

Flexible contract met twee maanden opzetermijn.

 

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

 

[vc_separator align=”align_left” css=”.vc_custom_1499181069404{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”]

Het gemak van IT detachering

Het snel vinden van vakkundig IT personeel kan een flinke klus zijn. Dit komt simpelweg doordat de IT mensen in Nederland erg schaars zijn. De meesten hebben al een baan en zijn dus niet beschikbaar op de arbeidsmarkt. Heb je toch op korte termijn een developer nodig? Schakel dan Personal Programmer in. Wij zijn een van de IT detacheringsbureaus in Nederland en specialist op het gebied van IT detachering. We helpen je graag verder zodat je IT werkzaamheden worden uitgevoerd.

Waarom detachering van IT?

Er kunnen verschillende redenen zijn om ons in te schakelen voor detachering van IT werkzaamheden. Allereerst is het slim, want zo hoef je zelf niet eindeloos lang te zoeken naar een werknemer. Wij zorgen ervoor dat we een geschikte kandidaat vinden. Daarnaast zit je nooit lang aan een overeenkomst vast. Je kunt namelijk elke twee maanden een overeenkomst beëindigen. Dit is voornamelijk handig als je op zoek bent naar een developer voor een korte tijd. Tevens hebben de programmeurs altijd een frisse blik op je bedrijf en ze kunnen dus komen met nieuwe inzichten. Wij doen de detachering in Macedonië. De werknemers werken wel over de grens, maar komen in dienst van jouw bedrijf. Een groot voordeel hieraan is dat je tot 40% minder werknemerskosten hebt.

Java programmeur gezocht?

Of je nu op zoek bent naar een geschikte Java programmeur, iOS developer of een Delphi programmeur: wij weten altijd de kandidaat te vinden die jouw werkzaamheden kan uitvoeren. Het is natuurlijk mogelijk om de kandidaten bepaalde tests uit te laten voeren zodat je er zeker van bent dat ze over de juiste kennis beschikken om aan de slag te gaan voor jouw bedrijf. Alle developers hebben altijd de nodige diploma’s en ervaring.

Aan de slag

Heb je nog op korte termijn iemand nodig die IT werkzaamheden kan verrichten binnen jouw bedrijf? Neem dan zeker even contact met Personal Programmer op. Wij als IT detacheringsbureau voeren graag IT detachering uit zodat we snel iemand hebben gevonden die jouw team kan versterken.

Vragen of een Prijsopgave?

[vcex_form_shortcode] [caldera_form id=”CF595b8a204e3be”] [/vcex_form_shortcode][vc_separator align=”align_left” css=”.vc_custom_1499418526917{padding-top: 15px !important;padding-bottom: 15px !important;}”]

Expertise

.NET
Java
JavaScript
Android
iOS
PHP

Over ons

Toen wij begonnen met Personal Programmer zochten we developers voor onszelf. Wij hadden inzicht in alles wat er gebeurde en waar iedere euro aan besteed werd. We onderhandelden over salarissen en bepaalde de manier van werken. Toen wij voor andere bedrijven aan de slag gingen met het opzetten van programmeer teams wilden wij hen dezelfde voordelen geven als wij die hadden.

Zo is onze dienst ook voor onze klanten volledig transparant. Op deze wijze weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij vragen één vaste fee per maand voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal jij zelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Zo houden we alle kosten inzichtelijk en heb jij alle touwtjes in handen.

Gegevens

   Rijnzathe 9
  3454 PV De Meern
  +31(0)30 – 247 91 61
  [email protected]
Back To Top