Skip to content

Personal Programmer helpt je jouw development team uit te breiden, met vaste specialisten vanuit Macedonië

  1. Vertel ons wat je zoekt
  2. Wij zoeken de beste talenten
  3. Je team is startklaar
[vc_separator align=”align_left” css=”.vc_custom_1499181069404{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”]

Universitair afgestudeerde talenten.

Engels sprekende, getalenteerde programmeurs.

 

Tot 40% voordeliger dan een programmeur in Nederland.

 

Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden.

 

Flexible contract met twee maanden opzetermijn.

 

2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

 

[vc_separator align=”align_left” css=”.vc_custom_1499181069404{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”]

Waarom ICT detachering?

Als je misschien al eens op zoek bent gegaan naar goed ICT personeel dan weet je vast als geen ander hoe lastig het is om een juiste werknemer te vinden. Een ICT detacheringsbureau kan de uitkomst bieden. Dit houdt in dat je als ondernemer tijdelijk een werknemer kunt inhuren van een ander bedrijf. Slim, want op deze manier vind je snel iemand die taken voor jouw bedrijf kan uitvoeren. Personal Programmer is zo’n bedrijf dat je helpt met IT detachering.

Voordelen van ICT detachering

Detacheren heeft diverse voordelen. Allereerst vind je op deze manier snel vakkundig personeel. Als je ons inschakelt dan hoef je zelf geen tijd meer te besteden aan het zoeken van een werknemer. Wij gaan voor jou aan de slag en kunnen binnen korte tijd iemand vinden die past bij jouw bedrijf. Daarnaast kun je zo’n 40% werknemerskosten besparen. Het personeel wat we werven woont in Macedonië. Hier zijn de developers in tegenstelling tot in Nederland niet schaars en daarom kan het dus zo zijn dat de kosten dus lager zijn. Je kan zelf een voorstel doen over het salaris en dan onderhandelen wij hierover met de werknemer. Ten slotte zit je bij ons niet meteen lang vast aan een programmeur. Zo kun je een overeenkomst per twee maanden opzeggen. Ideaal dus als je tijdelijk op zoek bent naar een developer.

Testen

Natuurlijk kan je de potentiële werknemer een proefopdracht geven en testen zodat je zeker weet dat diegene raad weet met alle werkzaamheden. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een iOS developer dan wil je natuurlijk dat diegene verstand heeft van iOS en hiermee overweg kan. Ditzelfde geldt uiteraard als je een Android, Java of Delphi developer nodig hebt.

Meer weten over detachering van ICT personeel?

Denk je dat detachering van ICT personeel via Personal Programmer gunstig kan uitpakken voor jouw bedrijf? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons. We bespreken graag alle mogelijkheden zodat je weet waar je aan toe bent.

Vragen of een Prijsopgave?

[vcex_form_shortcode] [caldera_form id=”CF595b8a204e3be”] [/vcex_form_shortcode][vc_separator align=”align_left” css=”.vc_custom_1499418526917{padding-top: 15px !important;padding-bottom: 15px !important;}”]

Expertise

.NET
Java
JavaScript
Android
iOS
PHP

Over ons

Toen wij begonnen met Personal Programmer zochten we developers voor onszelf. Wij hadden inzicht in alles wat er gebeurde en waar iedere euro aan besteed werd. We onderhandelden over salarissen en bepaalde de manier van werken. Toen wij voor andere bedrijven aan de slag gingen met het opzetten van programmeer teams wilden wij hen dezelfde voordelen geven als wij die hadden.

Zo is onze dienst ook voor onze klanten volledig transparant. Op deze wijze weet je precies wat jouw mensen verdienen en wat onze service kost. Wij vragen één vaste fee per maand voor onze diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaal jij zelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Zo houden we alle kosten inzichtelijk en heb jij alle touwtjes in handen.

Gegevens

   Rijnzathe 9
  3454 PV De Meern
  +31(0)30 – 247 91 61
  [email protected]
Back To Top