Skip to content

Test Engineer op afstand inhuren

Of het nu gaat om het ontwerpen of uitvoeren van testcases, het automatiseren van tests of het doen van regressietests: test engineers zijn ondenkbaar in de wereld van softwareontwikkeling. Steeds meer software organisaties hebben hun eigen test engineers om de kwaliteit van hun software te waarborgen. Dit is de laatste tijd zo populair, dat het tegenwoordig een uitdaging is geworden om een test engineer überhaupt te vinden. Het is dan ook niet raar dat steeds meer organisaties een test engineer op afstand inhuren, of aannemen.

Test Engineer op afstand

Het werken met testers op afstand is de laatste tijd enorm in populariteit gestegen. Van een enkele dedicated test engineer, tot aan een heel team aan test engineers, de mogelijkheden zijn voltallig. Het werken op afstand is daarnaast de norm geworden binnen Nederlandse organisaties en er wordt niet geschroomd om ontwikkelaars, designers, of testers over de hele wereld aan te nemen.

test engineer team
Een van de teams bij Personal Programmer

Test Engineer Macedonië

Noord-Macedonië is een plek waar steeds meer Nederlandse softwarebedrijven de vruchten van plukken. Het is dichtbij gelegen, er is geen tijdsverschil, weinig cultuurverschillen, en het Engels niveau is ontzettend hoog. Daarnaast is het voor Nederlandse organisaties vaak voordeliger om een team Test Engineers in Macedonië op te zetten, dan in Nederland zelf. Maar een van de meest overtuigende redenen om te overwegen een test engineer in Noord-Macedonië aan te nemen, is de beschikbaarheid van hoogwaardig talent.

Hoge kwaliteit Test Engineer

Noord-Macedonië heeft de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang geboekt in de IT-sector. Het land heeft een groeiende pool van getalenteerde software engineers en testers die bekend zijn met de nieuwste technologieën en best practices in de industrie. Deze professionals zijn goed opgeleid en hebben vaak ervaring met internationale projecten. Door samen te werken met een nearshoring organisatie in Noord-Macedonië,  krijgen krijgen Nederlandse softwarebedrijven al jaren toegang tot deze talentpool en worden softwarepakketten naar een hoger niveau getild.

test engineer op afstand inhuren
Afgestudeerde IT’ers nemen een kijkje bij onze organisatie – Personal Programmer

Mogelijkheden bekijken?

Als u geïnteresseerd bent in de voordelen van het aannemen van testers in Noord-Macedonië, nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met onze nearshoring organisatie. Met onze 10+ jaren ervaring, begrijpen wij de specifieke behoeften van softwarebedrijven en kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste Test Engineer (s) die perfect past bij uw organisatie.

Wij staan tot uw beschikking: Contact

Wilt u eerst meer weten over hoe onze dienstverlening werkt, kijk dan hier:  Wat we doen

Wilt u meer over nearshoring in het algemeen lezen, neem dan hier een kijkje: Nearshoring: een compleet overzicht

Kevin is de persoonlijke nearshoring consultant en mede eigenaar van Personal Programmer, met meer dan 10 jaar ervaring in Nearshoring. Wat werkt wel en wat niet? Waar moet je op letten? Hij schrijft erover in het Nearshoring-blog.

Back To Top