Skip to content

Derde kantoor open vanaf half juli

Wegens de groei van Personal Programmer werd het tijd om een derde kantoor te openen in Skopje, Macedonië. Een nieuwe locatie, geheel gerenoveerd, waar wederom zo’n 20 programmeurs aan de slag kunnen. Zo biedt Personal Programmer momenteel plek voor ongeveer 50 programmeurs.

Filosofie


Bij Personal Programmer werken we altijd met kleine kantoren voor maximaal 20 man. De reden hiervoor kwam door onze gesprekken met de programmeurs zelf. Hun voorkeur ging uit naar kleine locaties met niet 100 man op 1 afdeling. De locaties met maximaal 20 programmeurs zorgt voor een hechtere sfeer. De programmeurs kennen elkaar goed en op deze manier blijft het persoonlijk. Door meerdere kantoren te hebben werken programmeurs ook vaak dichtbij huis.

Office managers


Ieder kantoor heeft haar eigen office manager bij wie iedere programmeur terecht kan wanneer nodig. Ook heeft deze office manager de programmeurs onder haar hoede en zorgen er niet alleen voor dat alle programmeurs op tijd op kantoor zijn maar ook dat ze tevreden zijn. Dit resulteert weer in het behoud van de programmeurs.

Kevin is de persoonlijke nearshoring consultant en mede eigenaar van Personal Programmer, met meer dan 10 jaar ervaring in Nearshoring. Wat werkt wel en wat niet? Waar moet je op letten? Hij schrijft erover in het Nearshoring-blog.

Back To Top