Skip to content
nearshore kantoor

Uitbreiding nearshore kantoor

Ons nearshore kantoor Skopje

Ons nearshore kantoor in Skopje is sinds februari 2016 in ruimte verdubbeld. Ons meest recente kantoor, dat eerst nog plek had voor 15 mensen, heeft een extra ruimte erbij gekregen van dezelfde grootte. Momenteel is er plek voor 30 man in dit kantoor.

In Nederland houden we van mooie kantoren met grote open ruimtes waar alle collega’s bij elkaar werken. Zo wordt het collegiale gevoel versterkt en krijg je meer mee waar iedereen aan werkt. Bij Personal Programmer proberen we dit concept ook door te voeren. Eén ruimte waar alle programmeurs, die voor verschillende klanten werken, bij elkaar zitten. Teams worden uiteraard aan dezelfde ‘eilandjes’ geplaatst en voor het grote overleg is er een aparte conferentie ruimte. Wel zo handig als je een stand-up meeting wilt houden met de klant! Om de programmeurs niet te storen zijn de teams op net de juiste afstand van elkaar geplaatst. Iedere programmeur krijgt tevens een koptelefoon van ons die vaak wordt gebruikt bij het concentreren op het stevige programmeerwerk.

Benieuwd hoe onze kantoren er van binnen uitzien bij Personal Programmer? Neem dan eens een kijkje bij onze kantoren!

Kevin is de persoonlijke nearshoring consultant en mede eigenaar van Personal Programmer, met meer dan 10 jaar ervaring in Nearshoring. Wat werkt wel en wat niet? Waar moet je op letten? Hij schrijft erover in het Nearshoring-blog.

Back To Top