Skip to content
ISO Certificering

Personal Programmer is ISO 27001 gecertificeerd

Nearshoring draait in alle opzichten om vertrouwen. Dat geldt voor alle betrokkenen: van leverancier, tot klant, tot aan de programmeurs en alle personen daartussen. Vertrouwen brengen wij al sinds de start van onze organisatie door middel van onze volledige transparantie. Er zijn geen tussenpersonen die direct contact met de mensen belemmeren, geen geheimen omtrent de salarissen van programmeurs (die tussen klant en programmeur besproken worden), en duidelijke heldere afspraken zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is.

[vc_empty_space][vc_separator]

Transparantie

Naast het open communiceren is het in ons ogen (en op vraag van onze klanten) ook van belang dat er adequaat omgegaan wordt met data. Zeker in deze tijd is dit uiterst belangrijk en daarom mogen wij met trots melden dat Personal Programmer het officiële ISO 27001 certificaat heeft behaald van Information Security Management Systems.

[vc_empty_space height=”50px”][vc_single_image image=”4887″ img_size=”thumbnail” alignment=”center”]
[vc_separator]

Informatiebeveiliging

Data is kostbaar en dient ten alle tijden optimaal beschermd te worden. Programmeurs via Personal Programmer werken aan systemen en platformen over de hele wereld en dit vergt een mate van veiligheid en verantwoordelijkheid. Wij hebben al onze informatiebeveiliging, methoden en beleid gestandaardiseerd. Iedereen die bij Personal Programmer werkzaam is, met haar samenwerkt of bij haar solliciteert, heeft bewezen voldoende beveiliging te hebben voor zijn persoonlijke en professionele gegevens.

Zo is samenwerken met Personal Programmer nog vertrouwder en veiliger dan dat het al was.

Wil je meer weten over onze informatiebeveiliging? Neem dan contact met ons op.

[vc_empty_space][vc_single_image image=”1017″]

Kevin is de persoonlijke nearshoring consultant en mede eigenaar van Personal Programmer, met meer dan 10 jaar ervaring in Nearshoring. Wat werkt wel en wat niet? Waar moet je op letten? Hij schrijft erover in het Nearshoring-blog.

Back To Top