Skip to content
Java Programmeur Gezocht

Quality Assurance Engineer populaire toevoeging aan outsource-team

In software development kunnen kleine wijzigingen grote errors opleveren. Iedere ervaren developer heeft wel een anekdote op dat gebied. Quality Assurance is daarom onmisbaar binnen iedere organisatie die met eigen software werkt. Steeds meer organisaties zetten een QA team op of nemen een Software QA Engineer aan om fouten op te sporen voordat er catastrofale dingen gebeuren.

Software Quality Assurance uitbesteden

Ook het uitbesteden van Software Quality Assurance wordt steeds populairder. Ontwikkelaars intern bij organisaties hebben vaak niet de tijd of middelen om nauwkeurige test te draaien. Onze klanten hebben de laatste tijd hun remote teams bij ons uitgebreid met een QA Engineer op afstand. Iemand die naast het huidige team ontwikkelaars zit en nauw samenwerkt met het team om het opgeleverde werk direct te testen.

Remote Quality Assurance houdt de focus op QA

Door een remote QA Engineer toe te voegen aan jouw bestaande outsource-team houdt je QA en software development gescheiden maar laat je ze wel nauw samenwerken. Dit zorgt ervoor dat de QA Engineer betere en onbevooroordeelde kwaliteit waarborging kan hanteren gezien hij/zij zelf geen code schrijft wat getest dient te worden. Tevens kan je ontwikkelteam zich nog meer focussen op het leveren van kwalitatieve code en worden zij daarnaast nog meer gestimuleerd om minder fouten te maken.

Quality Assurance Engineers CV’s

Wij leveren mensen op het gebied van automation testing maar ook manual testing. Denk bij automation testing aan vaardigheden met:
– Selenium
– Mercury
– LoadRunner
– Mercury QTP
– Watir
– WebTest
– Eggplant
– Canoo

En ervaring met issue tracking tools als:
– JIRA
– Bugzilla
– Mantis

Huur een Quality Assurance Engineer in

Interesse gekregen in het aannemen van een Software Quality Assurance Engineer? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Kevin is de persoonlijke nearshoring consultant en mede eigenaar van Personal Programmer, met meer dan 10 jaar ervaring in Nearshoring. Wat werkt wel en wat niet? Waar moet je op letten? Hij schrijft erover in het Nearshoring-blog.

Back To Top