Skip to content
Programmeerteam in Macedonië

Combineer de voordelen van externe programmeurs en in-house programmeurs

Sommige organisaties hebben hun programmeurs het liefst in-house. Dit komt met name door het gemak van werken met iemand naast je maar ook omdat je er meer grip op hebt. Gekeken naar de huidige markt (en die in de toekomst) is dit niet altijd mogelijk. Bedrijven kijken steeds vaker om programmeurs extern in te huren. Dit gebeurd vaak d.m.v. detachering (bij jou op kantoor) of outsourcing (op afstand).

Outsourcing gaat de laatste jaren steeds meer richting het lange termijn inhuren van vaste programmeurs in plaats van korte termijn projecten. Bij Personal Programmer combineren we de voordelen die je hebt bij mensen in-house met de voordelen die je geniet van extern. Jouw eigen dedicated nearshore team die extern zitten (in ons geval Macedonië) maar waarbij het als organisatie voelt alsof ze in-house zijn. Zie hieronder de voordelen voor jou binnen onze dienst:

Voordelen externe programmeurs

Flexibel

(opzeggen in 2 maanden)

Voordelig

(tot 40% voordeliger)

Kandidaten

(wij leveren ze)

Faciliteren

(top kantoren en werkplekken)

Hardware

(wij regelen hardware)

Verzekeringen

(bij langdurige ziekte)

Groeipotentie

(gemakkelijk up- en downscalen)

Voordelen in-house programmeurs

Transparant

(inzicht in de kosten)

Controle

(volledige controle)

Salarissen

(bepaal je zelf)

Eigen selectieproces

(jouw regels en eisen)

Lange termijn

(geen uurtje factuurtje)

Investeer in personeel

(groeien binnen jouw organisatie)

Eigen cultuur

(jouw manier van werken)

Lange termijn investering in developers

Wanneer je normaal gesproken externe developers inhuurt dan draagt dit niet bij aan de groei van je organisatie gezien het vaak tijdelijk is. Bij onze dienst bouw je een afdeling op in Macedonië met externe developers die jouw bedrijfscultuur omarmen en jouw manier van werken. De Macedonische developers komen ook naar Nederland de eerste week om persoonlijk kennis te maken met de collega’s in Nederland. We bieden een lange termijn groeistrategie aan die in Nederland momenteel lastig te behalen is.

Volledige controle en transparant

Inzicht hebben in alles wat er gebeurd in Macedonië is cruciaal voor een lange termijn strategie. Weten wat de programmeurs verdienen, wat voor contracten ze hebben, wanneer ze vakantie opnemen, hoe tevreden ze zijn op hun werkplek, het zijn allemaal dingen waar je invloed op wilt hebben. Wij bieden dit door jou alle zeggenschap te geven en inzicht in het contract. De programmeurs worden aangenomen op jouw verzoek en staan niet al daarvoor op onze pay-roll. Jij selecteert tevens zelf tijdens het sollicitatieproces wie je in dienst wilt nemen. Jij bent in controle net als dat je dat bent op kantoor in Nederland.

Iets voor jouw organisatie?

Ben jij op zoek naar het uitbreiden van jouw development team maar wordt je door de Nederlandse markt belemmerd? Neem dan contact met ons op en laat ons kijken naar de mogelijkheden!

[vc_empty_space height=”20px”] [vc_empty_space height=”20px”]

Kevin is de persoonlijke nearshoring consultant en mede eigenaar van Personal Programmer, met meer dan 10 jaar ervaring in Nearshoring. Wat werkt wel en wat niet? Waar moet je op letten? Hij schrijft erover in het Nearshoring-blog.

Back To Top