Skip to content
certified developer

Van junior naar certified developer

Certified developer in Macedonië aannemen

Outsourcing wordt niet altijd in verband gebracht met investeren in de toekomst maar vaker met een snelle oplossing. Vanaf de start van Personal Programmer is het ons doel om juist hier verandering in te brengen.

Door onze klanten echt grip te geven op de programmeurs, hun arbeidsvoorwaarden en hun loon, is het net alsof ze een eigen medewerker hebben aangenomen. De tijd die je dus in zo’n programmeur steekt gaat niet verloren.

Eén van onze meest recente klanten is begonnen met een junior. Een programmeur die qua salaris aan de onderkant zit maar ook qua ervaring. Naast basis werkzaamheden wordt hij bijgeschoold en klaargestoomt om certified developer te worden. Inmiddels zijn we samen met deze klant een traject aan het vastleggen hoe we een junior developer in een certified developer kunnen veranderen. Het doel is om de programmeur binnen een a twee jaar certified te krijgen. Het resultaat? Een certified developer, voor een junior / medior salaris.

Een betere investering kan je niet maken lijkt ons. Wil je op de hoogte worden gehouden van dit traject en de mogelijkheden ervan, neem dan contact met ons op!

Kevin is de persoonlijke nearshoring consultant en mede eigenaar van Personal Programmer, met meer dan 10 jaar ervaring in Nearshoring. Wat werkt wel en wat niet? Waar moet je op letten? Hij schrijft erover in het Nearshoring-blog.

Back To Top