skip to Main Content

Een programmeur op afstand, de eerste dag werken

Starten met een programmeur op afstand

Het is altijd even spannend wanneer je met een onderneming de stap hebt genomen te gaan outsourcen. Werken met een programmeur op afstand is soms even wennen.

Een eerste dag werken kan vaak goed voorbereid worden. Uiteraard zijn klant en programmeur inmiddels al bekend met elkaar door de Skype meetings die zijn gehouden bij de sollicitatie en de testcase die gemaakt is. Beide partijen hebben hierdoor vaak een redelijk beeld van elkaar.

Persoonlijke ontmoeting met programmeur

Wij raden aan om zo’n eerste dag in Nederland te beginnen. De programmeur kan dan overkomen om het team in Nederland te ontmoeten. Het wil ook vaak dat een leidinggevende naar Skopje komt om daar tijdens de eerste dag aanwezig te zijn. Een persoonlijke ontmoeting is wat ons betreft cruciaal bij de start.

Daarna werk je eigenlijk iedere programmeur in zoals je dat in Nederland gewend bent. Jouw regels, jouw methoden. Eigenlijk is outsourcing helemaal niet zo anders als het werken met iemand in Nederland. Zolang je elkaar maar persoonlijk de hand hebt geschud.

Wil je zelf weten hoe je een programmeur in Skopje via ons aan kan nemen? Bekijk dan onze sectie nearshoring dienst.

Back To Top