Skip to content
Freelance PHP programmeur gezocht

Freelance PHP programmeur gezocht?

In dit artikel leg ik je uit hoe je Nearshoring in kan zetten wanneer je op zoek bent naar een freelance PHP programmeur.

Wij hebben PHP programmeurs met ervaring in diverse frameworks voor onze klanten gevonden en zij werken daar, tot volle tevredenheid, al jaren mee.

Dus freelance PHP programmeur gezocht? Lees dan gauw verder.

Freelance PHP programmeur gezocht

Wanneer je op zoek bent naar een freelance PHP programmeur kan een nearshore programmeur een goed alternatief bieden. De meeste organisaties huren een freelance PHP programmeur in om ontwikkelcapaciteit tijdelijk te vergroten en niet aan iemand vast te zitten mocht er minder werk beschikbaar zijn. Een freelance PHP programmeur is meestal echter wat betreft kosten niet heel gunstig. Een nearshore PHP programmeur daarentegen brengt vele voordelen met zich mee. Voor de prijs van een tijdelijke freelancer heb je een fulltime programmeur tot je beschikking en iemand die daardoor zelfs meer binding heeft met jouw organisatie dan een ingehuurde freelancer.

Nearshore PHP programmeurs

Met onze unieke nearshoring dienst bieden wij onze klanten de mogelijkheid om PHP programmeurs op afstand aan te nemen. In Noord-Macedonië om precies te zijn. Deze PHP programmeurs werken dedicated voor jou en zien zichzelf als onderdeel van jouw organisatie. Het is een lange termijn strategie die je inzet om jouw organisatie te laten groeien. Gezien onze jaren ervaring in nearshoring zijn er inmiddels heel wat Nederlandse bedrijven die dagelijks met hun eigen programmeurs in Noord-Macedonië werken en niet meer zonder willen.

Voordelen Nearshoring

Freelance PHP programmeur gezocht? Na het lezen van deze voordelen denk je daar mogelijk anders over. Een nearshore PHP programmeur brengt namelijk vele voordelen met zich mee die ik hieronder zal toelichten.

Aanbod Nearshore PHP programmeurs

Door het grote aanbod aan PHP programmeurs in Noord-Macedonië is er altijd wel een goede developer te vinden met expertise in het door jou gebruikte framework. Hierdoor kan je op vrij korte termijn starten met jouw medewerker. Bij een freelance programmeur moeten de agenda’s eerst goed op elkaar aansluiten voordat er werk gedaan kan worden plus hebben Freelance PHP programmeurs meerdere klanten naast jou.

Kostenbesparing Nearshore PHP programmeur

De kosten zijn ongeveer 40% van een fulltime PHP programmeur of freelancer PHP programmeur in Nederland. De lonen in Noord-Macedonië liggen een stuk lager dan in Nederland en wij nemen alle werkgeverslasten voor onze rekening. Kosten zijn bij ons volledig transparant en bestaan uit het salaris van een PHP programmeur en een vaste fee die wij in rekening brengen. Bereken hier wat een Nearshore PHP programmeur jou zou kosten.

Flexibele contracten

De contracten zijn flexibel en bij ons altijd met twee maanden op te zeggen. Dit zorgt ervoor dat jouw business weinig risico loopt op en flexibel met de markt kan meebewegen. Je kan gemakkelijk op- en neerschalen bij ons. Uitbreiding met PHP programmeurs of bijvoorbeeld met een Quality Assurance Engineer, een Front-End developer of Mobile developer behoort tot de mogelijkheden.

Onze klanten

Veel van onze klanten hebben jaren naar een PHP programmeur gezocht totdat ze uiteindelijk kozen voor een freelance programmeur. Dit zorgt uiteindelijk voor minder winst vanwege de hoge uurtarieven. Met het tekort aan PHP programmeurs in Nederland is het helaas niet anders in deze tijd. Onze klanten werken inmiddels al jaren met hun Nearshore PHP programmeurs en willen niet meer zonder. Zij zijn gegroeit van één PHP developer naar bijvoorbeeld een team van 6 tot 12.

Momenteel zijn we voor een aantal Nederlandse bedrijven op zoek naar Nearshore PHP programmeurs in Noord-Macedonië. Wil je ook de zoektocht starten naar een PHP programmeur voor jou neem dan contact met ons op. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

Kevin is de persoonlijke nearshoring consultant en mede eigenaar van Personal Programmer, met meer dan 10 jaar ervaring in Nearshoring. Wat werkt wel en wat niet? Waar moet je op letten? Hij schrijft erover in het Nearshoring-blog.

Back To Top