skip to Main Content
IT Uitbesteden – Macedonië Nog Onontdekt

IT uitbesteden – Macedonië nog onontdekt

IT uitbesteden

Nearshoring betekent het IT uitbesteden van werkzaamheden in eigen land of een land dichtbij. De tegenhanger ervan, offshoring, doelt op het uitbesteden naar overzeese landen. Denk hierbij aan India, China of singapore. In Europa worden bijvoorbeeld IT werkzaamheden uitbesteedt naar landen zoals Polen, Oekraïne en Hongarije. Het zijn landen die vaak genoemd worden in verband met nearshoring.

IT uitbesteden naar Macedonië

Macedonië daarentegen niet. Het is een land wat nog onontdekt is voor het uitbesteden van IT. Er bevinden zich een paar grote bedrijven die de massa voor zijn gegaan en Personal Programmer heeft zich hier in 2009 bijgevoegd. Ook Microsoft is een grote investeerder in Macedonië omdat ook zij de potentie en kwaliteit van de programmeurs heeft opgemerkt. Dit in combinatie met de lage lonen zorgt voor een grote investeringswaarde. De lonen liggen in Macedonië veel lager dan in bijvoorbeeld Oekraïne en daar plukken wij, en onze klanten, de vruchten van.

Doe met ons mee!

Niet voor niets sluiten steeds meer bedrijven zich bij ons aan. Bedrijven die net beginnen met het uitbesteden van IT maar ook bedrijven die overstappen van Oekraïne naar Macedonië, gezien het verschil in lonen. Haal ook jouw voordeel uit je IT uitbesteden naar Macedonië en ga samen met ons dit avontuur aan.

Wil je meer info over de lonen in Macedonië? Neem dan contact met ons op.

Back To Top